X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nieżyt nosa+łzawienie oczu
Odpowiedz

Nieżyt nosa+łzawienie oczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Demi Debiutantka

Wysłany: 22 grudnia 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was jako objaw ciąży miała strasznie uporczywy katar, napadowe kichanie? Tylko piszę o takim naprawdę mocnym, po którym nos jest cały czerwony. Mam taki katar od owulacji, ale dzisiaj to już naprawdę jest ciężko to wytrzymać. Nie jestem przekonana czy jest to jakiś wirus dlatego nie biorę żadnych lekarstw ani nie idę do lekarza. Poza tym nic mi nie jest, łzawią mi dodatkowo tyko oczy.

Hm - nie wiem co robić, czy to leczyć czy przeczekać i zobaczyć czy to ciąża.

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 01:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie słyszałam zeby pierwszymi objawami było kichanie i katar;) Moze po prostu złapałaś jakaś alergie, albo tak jak napisałaś wirus :P
    Zrob test i bedzie wiadomo czy możesz brać jakies leki czy nie.

zrz69vvj69ave0jf.png

• demi_01 Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, a ja własnie czytałam o katarze hormonalnym. Nigdy tak długo kataru nie miałam, a nie było powodu też za bardzo żeby sie przeziębić, poza tym nic mi nie jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mniej więcej od owulacji miałam cały czas przytkany nos. Przeszło dopiero kilka dni temu. Nie miałam żadnej alergii, przeziębienia ani nic z tych rzeczy, kłopotów z zatokami też nie mam. Ale nie wiem czy kojarzyć to z objawem ciąży.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ