Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Niska beta HCG a prawidłowa ciążą
Odpowiedz

Niska beta HCG a prawidłowa ciążą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agaja Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Pomyślałam, że przyda się taki temat, bo sama swego czasu bardzo go potrzebowałam :)

Moje wyniki bety z początku ciąży wynosiły odpowiednio:

10 dpo - 4
    12 dpo -18
    14 dpo - 66
    16 dpo - 138
    18 dpo - 293
    20 dpo - 497
    27 dpo -3174

Pomimo bardzo kiepskich przyrostów i poziomów bety,ciąża rozwijała się prawdiłowo :) Obecnie jest już w19 t.c.

Mam nadzieję, że ten post pomoże części z Was się nie stresować :)

Pia, Kitkat lubią tę wiadomość

• Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo Ci dziękuję za wpis wiele osób potrzebuje takiego rodzaju wsparcia

27a73b5519.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ