X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr niski progesteron
Odpowiedz

niski progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobilam progesteron w 16 dpo, wyszlo 10.50, beta 289 ui/ ml,dzi w 22 dpo progesteron 8,75; ( beta na szczescie 2089um/ ml.Biore dupka 2x1.Moj gin nie jest zwolennikiem lekow podtrzymujacych ciaze i dal mi go na wlasne zyczenie:((( co tym progesteronem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 17:07

• APS Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mysle ze to dobrze ze Ci dal dupka, może pomoc. Gdyby cos się stało to bys sobie wyrzucala ze nie zareagowalas na czas, a faktycznie masz dosyć niski ten progesteron.

Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
    Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
    Tęsknię za Wami moje Skarby :***
    22.7.16 IUI :(
    Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
    4% prawidłowych plemników
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mariposa- ja teraz też badałam przy becie 23,53 progesteron mam 15, 59 i lecę jutro do gina żeby mi coś przepisał.

• AnULa7 Koleżanka

Wysłany: 11 maja 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam słaby przyrost, nie wiem o co chodzi. 34dc beta 22,2 progesteron 1,52. Dodam, ze biorę dupka 3x1

Staramy się od 3 lat
    styczeń 2015 - histeroskopia {polip}
    marzec 2015 - HSG - drożność jajowodów
    22.04.2015 - 1 IUI - ciąża biochemiczna (Poronienie)
    06.08.2015 - 2 IUI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula7, a jakieasz cykle? sprawdzalas prayrost bety? tez w lutym mialam Hsg i histeroskopie.:)jak widac pomagaja

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam luteinę 2x2 i skierowanie na betę na jutro.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ