Niski przyrost beta hcg
-
nick nieaktualny
-
To niestety niski przyrost jak na ten etap ale moze jeszcze beta ruszy... Nie znam sie na tym ale czytalam historie dziewczyn ktore mimo zlych przyrostow ciesza sie teraz zdrowymi szkrabami. Ja to szczerze mowiac to ciesze sie ze wgl przyrasta. W 5+3 mialam 9900 a po 48h 14900 wiec teZ nie wiem czy ok ale trzymam kciuki za to zeby tobie beta ruszyla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 10:01
Kacperek
Aniolek [*] 04.04.17
Nadzieja umiera ostatnia -
Cześć ... mam pytanko ... zrobiłam poziom bety pierwszy wyszedł 170 a za dwa dni 390 .. na usg nic nie widać .. lekarka podejrzewa ciaze pozamaciczna ... mam już dzieciaczki ale chciałam mieć piękna czwórkę wedlug ostatniej @ jestem w 5+3 .. a te wyniki mnie przerażają
Czy ktoś może mi wytłumaczyć co mam myśleć ? Czy martwię się niepotrzebnie .. dziękuje z góry pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 12:00
[/url] -
Nie rozumiem o co chodzi tej lekarce... Przyrost jest prawidłowy jeśli po 48 godzinach, a to że nic nie widać na usg to jak najbardziej normalne. Na dobrym usg widać coś dopiero przy becie ponad 1000. KAŻDY lekarz to wie. Skąd w ogóle na tym etapie pomysł na ciążę pozamaciczną..? Ja bym poszła do innego lekarza na pewno, ale może za jakiś tydzień, niech tam spokojnie jakiś pęcherzyk podrośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 21:07
-
Moje bety. 24 dc 40 26 dc 89 28 dc 135 31 dc 444. Średnia pokazuje że w normie . Urosła o 100 proc. U niektórych dziewczyn jednak szybciej rośnie. Nie wiem czy owu była w 13 dc czy 15 dc
Zaczynam podejrzewać że w 15 dc. A więc bety robiłam w 10, 12, 14 , 15 dpo. Chyba -
Witajcie dziewczyny może choć trochę mi pomożecie I znajdzie się dziewczyna która miała podobnie jak ja i było ok. Chodzi o badanie bety A raczej przyrost poniżej normy bo o około 47% w ciągu 47h. Lekarka zleciła mi badanie bo na początku 7tc nie widać zarodka a pęcherzyk ma rozmiary jak w 6tc. Oto moje wyniki pierwszy 4057 odpowiadający według norm laboratoryjnych 6-7tc a po 47h zrobiłam ponownie i wynik 5931. Miała może któraś z Was podobną sytuację i było ok?wizytę mam w poniedziałek i cala chodzę zdenerwowana i zmartwiona. Zastanawiam się jeszcze nad beta w pon rano...
-