X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Niski przyrost bety. Help!
Odpowiedz

Niski przyrost bety. Help!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ola1912 Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    02.04 zrobiłam pierwszy test pozytywny. Potem bthcg 4.04 579mlu/ml 7.04 1085mlu/ml i wizyta u ginekologa 8.04 , widać pęcherzyk ciążowy 2mm. Kolejna wizyta za tydzień 14.04 pierwszy pęcherzyk nie urósł, pojawił się drugi. Informacją że na 90% nic z tego nie bedzie i płacz :( kolejna wizyta 22.04 ze złym nastawieniem, okazało się że oba pęcherzyki urosły 7,7mm i 6,1mm. Dostałam progesteron i zlecenie na bthcg 23.04 16500mlu/ml 25.04 17400mlu/ml
    Wyczytałam że powinno się dużo więcej podnieść, jestem załamana, nie wiem co bedzie. Czy miałyście podobne sytuacje i byl maluszek? Czy moge miec jakiekolwiek nadzieje?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ