Niskie ciśnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA masz sklonnosci do niskiego cisnienia? bo wiem ze dla ciazy zle jest za wyoskie nie wiem jak za niskie, ale Ty masz wysoki puls stosunkowo do cisnienia.. i to jest wiesz tez niebezpieczne dla Ciebie.. moze sprobuj sie troche wiecej ruszac jak masz sily, daj sie zdenerwowac hihi
Zojeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam takie niskie ciśnienie. Położna powiedziała, że mogę spokojnie pozwolić sobie a małą kawę z mlekiem. Niskie ciśnienie jest lepsze od wysokiego. Pij wodę ale jeśli nie przechodzi Ci przez gardło to to co lubisz w większej ilości. Z herbatą też trzeba uważać. Ciśnienie z czasem się podniesie. Niewiele ale podniesie. Od ciśnienia boli cię głowa i nie masz na nic siły. Nie walcz tylko śpij, wypoczywaj,, czytaj książki i uważaj na nagłe skoki ciśnienia. Więc jeśli pijesz coś z kofeiną to pomalutku, małymi łyczkami. No i też na stres uważaj...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZojeczka na następnej wizycie powiedz jaka jest sytuacja i myślę że że zwolnieniem nie powinno być problemu, jeżeli nie chcesz czekać do kolejnej wizyty idź do rodzinnego lekarza i bez problemu da Tobie zwolnienie ja poszłam na początku do rodzinnego że względu na szkodliwe warunki pracy a wizytę u gina miałam za 3 tyg. więc nie czekałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też borykam się z niskim ciśnieniem, a to dopiero 7 tydzień. Straszne uczucie. Przed ciążą książkowo 120/80, teraz 90/60 . Ledwo żyję. Na zwolnienie w ogóle nie mogę sobie pozwolić. Proszę męża żeby czasami na mnie pokrzyczał- co by wzrosło naturalnie.P.
-