Niskie LH, wysokie TSH
-
nick nieaktualny
-
Na wysokie TSH lekarz na pewno da Ci leki, żeby ustabilizować poziom hormonu. Natomiast nie mam pojęcia czemu masz niski poziom LH ale raczej w ciąży się go nie bada. Ważniejszy jest poziom progesteronu. Także nie martw się większość kobiet nawet nie bada LH w ciąży. Dobrze, że beta ładnie rośnie.08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
nick nieaktualnyAnia0306 wrote:Na wysokie TSH lekarz na pewno da Ci leki, żeby ustabilizować poziom hormonu. Natomiast nie mam pojęcia czemu masz niski poziom LH ale raczej w ciąży się go nie bada. Ważniejszy jest poziom progesteronu. Także nie martw się większość kobiet nawet nie bada LH w ciąży. Dobrze, że beta ładnie rośnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 19:02
-
Bierzesz progesteron czyli jesteś zabezpieczona także na spokojnie. Z TSH też dasz sobie radę. Moja koleżanka jest teraz też w ciąży i miała wysokie TSH. Bierze leki i jest ok. A tak przy okazji to napiszę Ci moją historię może Cię trochę to uspokoi. Nie wiem już ile dokładnie to było dni po owulacji ale coś kilka dni przed terminem okresu. Owulację dokładnie wiedziłam kiedy mam bo chodziłam na monitoring cyklu i również wykonywałam testy owulacyjne. Dokładnie dzień przed owulacją miałam pozytywny test czyli wtedy był wysoki poziom LH bo te testy są czułe na ten hormon. Potem kilka dni przed terminem okresu trochę zgłupiałam bo miałam taki śluz jak zawsze w dni płodne no i zrobiłam test owulacyjny. Wyszedł negatywnie czyli poziom LH był niski a w ciąży byłam
Ona-na-na lubi tę wiadomość
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-