X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Niskie tętno
Odpowiedz

Niskie tętno

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka98 Znajoma

Wysłany: 5 czerwca 2025, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie….
    6 tydzień i 3 dni - pęcherzyk jak i zarodek mają dobre wymiary ale tętno 95 😓 lekarz powiedział, że za tydzień wizyta i zobaczymy aaaale nie wygląda to ciekawie 😥😥😥😥 macie jakies doświadczenia?

• Siena Debiutantka

Wysłany: 5 czerwca 2025, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, odpisuje Ci, bo miałam identyczna sytuację w październiku i wtedy też szukałam czegoś na ten temat.
    U mnie zakończyło się to niestety brakiem akcji serca na następnej wizycie i poronieniem zatrzymanym, ale jak czytałam forum to widziałam, że były też przypadki, chociaż w mniejszości, że tętno się podnosiło.

Patka98 lubi tę wiadomość

• Patka98 Znajoma

Wysłany: 5 czerwca 2025, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siena wrote:
    Hej, odpisuje Ci, bo miałam identyczna sytuację w październiku i wtedy też szukałam czegoś na ten temat.
    U mnie zakończyło się to niestety brakiem akcji serca na następnej wizycie i poronieniem zatrzymanym, ale jak czytałam forum to widziałam, że były też przypadki, chociaż w mniejszości, że tętno się podnosiło.

Bardzo Ci współczuję :( ja poroniłam w grudniu na podobnym etapie ale przebadałam się od góry do dołu i myślałam, ze znam przyczynę 😓 jednak chyba nie… najgorsze to czekanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2025, 14:51

• Nadzieja9 Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca 2025, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka98 wrote:
    Bardzo Ci współczuję :( ja poroniłam w grudniu na podobnym etapie ale przebadałam się od góry do dołu i myślałam, ze znam przyczynę 😓 jednak chyba nie… najgorsze to czekanie

Patka i jak u Ciebie?

• Patka98 Znajoma

Wysłany: 15 czerwca 2025, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja9 wrote:
    Patka i jak u Ciebie?

Hej! u Nas serduszko przyśpieszyło 🤍 niestey 2 dni po radosnej wiadomości trafiłam do szpitala z krwawieniem - udało się je opanować, serduszko bije ale chyba jest to wszystko takie niestabilne 😏 dostałam zwolenie z pracy i muszę cały czas leżeć.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ