Niskie tętno
-
Hej, odpisuje Ci, bo miałam identyczna sytuację w październiku i wtedy też szukałam czegoś na ten temat.
U mnie zakończyło się to niestety brakiem akcji serca na następnej wizycie i poronieniem zatrzymanym, ale jak czytałam forum to widziałam, że były też przypadki, chociaż w mniejszości, że tętno się podnosiło.Patka98 lubi tę wiadomość
-
Siena wrote:Hej, odpisuje Ci, bo miałam identyczna sytuację w październiku i wtedy też szukałam czegoś na ten temat.
U mnie zakończyło się to niestety brakiem akcji serca na następnej wizycie i poronieniem zatrzymanym, ale jak czytałam forum to widziałam, że były też przypadki, chociaż w mniejszości, że tętno się podnosiło.
Bardzo Ci współczujęja poroniłam w grudniu na podobnym etapie ale przebadałam się od góry do dołu i myślałam, ze znam przyczynę 😓 jednak chyba nie… najgorsze to czekanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 14:51
-
Nadzieja9 wrote:Patka i jak u Ciebie?
Hej! u Nas serduszko przyśpieszyło 🤍 niestey 2 dni po radosnej wiadomości trafiłam do szpitala z krwawieniem - udało się je opanować, serduszko bije ale chyba jest to wszystko takie niestabilne 😏 dostałam zwolenie z pracy i muszę cały czas leżeć. -