X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Niskie tętno
Odpowiedz

Niskie tętno

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka98 Znajoma

Wysłany: 5 czerwca, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie….
    6 tydzień i 3 dni - pęcherzyk jak i zarodek mają dobre wymiary ale tętno 95 😓 lekarz powiedział, że za tydzień wizyta i zobaczymy aaaale nie wygląda to ciekawie 😥😥😥😥 macie jakies doświadczenia?

• Siena Debiutantka

Wysłany: 5 czerwca, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, odpisuje Ci, bo miałam identyczna sytuację w październiku i wtedy też szukałam czegoś na ten temat.
    U mnie zakończyło się to niestety brakiem akcji serca na następnej wizycie i poronieniem zatrzymanym, ale jak czytałam forum to widziałam, że były też przypadki, chociaż w mniejszości, że tętno się podnosiło.

Patka98 lubi tę wiadomość

• Patka98 Znajoma

Wysłany: 5 czerwca, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siena wrote:
    Hej, odpisuje Ci, bo miałam identyczna sytuację w październiku i wtedy też szukałam czegoś na ten temat.
    U mnie zakończyło się to niestety brakiem akcji serca na następnej wizycie i poronieniem zatrzymanym, ale jak czytałam forum to widziałam, że były też przypadki, chociaż w mniejszości, że tętno się podnosiło.

Bardzo Ci współczuję :( ja poroniłam w grudniu na podobnym etapie ale przebadałam się od góry do dołu i myślałam, ze znam przyczynę 😓 jednak chyba nie… najgorsze to czekanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 14:51

• Nadzieja9 Koleżanka

Wysłany: 14 czerwca, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka98 wrote:
    Bardzo Ci współczuję :( ja poroniłam w grudniu na podobnym etapie ale przebadałam się od góry do dołu i myślałam, ze znam przyczynę 😓 jednak chyba nie… najgorsze to czekanie

Patka i jak u Ciebie?

• Patka98 Znajoma

Wysłany: 15 czerwca, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja9 wrote:
    Patka i jak u Ciebie?

Hej! u Nas serduszko przyśpieszyło 🤍 niestey 2 dni po radosnej wiadomości trafiłam do szpitala z krwawieniem - udało się je opanować, serduszko bije ale chyba jest to wszystko takie niestabilne 😏 dostałam zwolenie z pracy i muszę cały czas leżeć.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ