X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Niskie tętno płodu
Odpowiedz

Niskie tętno płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sagusa Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę Was o informację jeśli miałyście podobny przypadek.
    Dziś jestem w 6 tyg i 6 dni.
    We wtorek byłam w szpitalu ze względu na plamienie i zrobili mi USG. Wykryto tętno plodu 104/min. Dziś ten sam lekarz zrobił mi badanie na wizycie prywatnej i tętno wyszło 95/min.
    Stwierdził że to bardzo niedobrze że jest takie niskie i w dodatku zwolniło.
    Miałyście podobną sytuację? Jeśli tak jak się skończyło?

• vitoria Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niskie tętno raczej nie wróży dobrze, ale nikt tutaj nie ma prawa wyrokować. Monitoruj dzidziusia u lekarza. Życzę Ci żeby wszystko dobrze się skończyło.

• sagusa Debiutantka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jeśli któraś z Was miała podobnie to nie martwcie się dziś miałam USG i w 7 tydz i 5dni serduszko rozbujało się do 150/min :-)

vitoria, pff_prl, karmar, jomi81 lubią tę wiadomość

• Wasp Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2017, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To musiał byc czas, kiedy ono dopiero zaczynało bić :)
    Super, że jest ok! :)

Synek Piotruś <3 30.05.2014
    Corcia Oliwka 13.02.2018

Mutacja Mthfr

YW46p1.png
    Aniolki 23.08.2012 (10tc) 14.02.2013 (10tc)
  • kik Debiutantka

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sagusa wrote:
    Hej, jeśli któraś z Was miała podobnie to nie martwcie się dziś miałam USG i w 7 tydz i 5dni serduszko rozbujało się do 150/min :-)

Dziękuję Ci za ten post Sagusa, dało nam to ogromną nadzieję, dziś podczas usg lekarz powiedział, że tętno wynosi 80, maks. 90 (6t1d) i szanse mogą być marne, dzięki Tobie jakoś przeżyję tydzień do następnej wizyty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2017, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kik - to bardzo wczesna ciąża. Serduszko dopiero się zaczyna rozkręcać. Nie martw się na zapas. Ja na pierwszej wizycie u ginekologa (5t6d) miałam tętno ok 62/min wiec bardzo słabiutkie. Też przeżywałam tydzień niepewności ale na kolejnym USH miało już ok 140 ;)

• kik Debiutantka

Wysłany: 5 maja 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze serduszko przestało bić...

• Morthith Znajoma

Wysłany: 5 maja 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi:(

f2w3dqk30lpbftp6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ