No-spa bóle początek ciąży
-
Dziewczyny poratujcie
Wczoraj odbyłam pierwszą wizytę u ginekologa w związku z pozytywnym testem. To 6tc. Od 2 tygodni mam bóle brzucha, mocne jak na okres. Lekarka każe mi leżeć, brać duphastone 3 razy dziennie i nospe max. powiedziała, że jeżeli do dziś mimo leku bóle nie ustąpią mam jechać do szpitala. od wczoraj te bóle ustąpiły odkąd wzięłam nospe ale dziś na papierze toaletowym zauważyłam lekko zabarwiony śluz. Zadzwoniłam do dr powiedziała, że nie martwić się tym jeżeli nie ma krwi żywej to jest ok. A ja jednak się boję. Mam 33 lata choruje na niedoczynność obecnie tsh jest bardzo wysokie od dwóch dni zbijam zwiększoną dawka letrox zgodnie z zaleceniem endokrynologa. Brzuch nie ma skurczy ale jest obolały. Serio, nie mam się czym martwić ? -
\ja jestem w 6 tc i też mam bóle brzucha jak na miesiączkę. W każdej ciąży tak było ale nie ukrywam , że zawsze jest jakaś myśl z tyłu głowy czy napewno wszystko dobrze. Z tego co czytałam to jest to normalne bo macica się powiększa dodatkowo zachodzą gwałtowne zmiany hormonalne. Mam nadzieję , że tak właśnie jest i nie mamy się czym martwić. Ja tym bardziej schizuję, że na pierwszym usg był pęcherzyk ale jeszcze bez zarodka czy pęcherza żółtkowego.
-
Summer wrote:\ja jestem w 6 tc i też mam bóle brzucha jak na miesiączkę. W każdej ciąży tak było ale nie ukrywam , że zawsze jest jakaś myśl z tyłu głowy czy napewno wszystko dobrze. Z tego co czytałam to jest to normalne bo macica się powiększa dodatkowo zachodzą gwałtowne zmiany
hormonalne. Mam nadzieję , że tak właśnie jest i nie mamy się czym martwić. Ja tym bardziej schizuję, że na pierwszym usg był pęcherzyk ale jeszcze bez zarodka czy pęcherza żółtkowego.
Powiedz mi, też są to takie napadowe bóle i czasem mega silne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego, 00:34
-
U mnie do ok. 9 tc były takie bóle bardzo silne, wybudzały w nocy ze snu, teraz jest już o wiele lżej🙂
-
Akczi wrote:U mnie do ok. 9 tc były takie bóle bardzo silne, wybudzały w nocy ze snu, teraz jest już o wiele lżej🙂
-