X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nocne poty w 5 tc - czy to coś groźnego??
Odpowiedz

Nocne poty w 5 tc - czy to coś groźnego??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasiulek89 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,
    w poniedziałek test ciążowy pokazał II kreseczki :) tego samego dnia popędziłam na betę, wynik - 737 :) Radość niesamowita gdyż jest to ciąża bardzo, bardzo wyciekania (prawie 3 lata starań) ale dziś w nocy pojawiły mi się bardzo silne poty, dosłownie obudziłam sie cała mokra, nie było mi gorąco, byłam po prostu mokra.
    Wczesniej zdarzało mi się coś takiego zaraz przed miesiączka dlatego tez strasznie sie martwię :( czy to moze byc coś niepokojącego? Do lekarza idę dopiero w piatek a umieram ze strachu :( Dodam, że data ostatniej miesiączki to 25 grudzien, cykle 28-29 dniowe

Kasiulek89
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron, którego stężenie się podnosi w ciąży, podnosi też temperarure ciała i może powodować takie odczucia. Czyli normalnie, jest ok:)

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ