X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nocne poty w 5 tc - czy to coś groźnego??
Odpowiedz

Nocne poty w 5 tc - czy to coś groźnego??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasiulek89 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,
    w poniedziałek test ciążowy pokazał II kreseczki :) tego samego dnia popędziłam na betę, wynik - 737 :) Radość niesamowita gdyż jest to ciąża bardzo, bardzo wyciekania (prawie 3 lata starań) ale dziś w nocy pojawiły mi się bardzo silne poty, dosłownie obudziłam sie cała mokra, nie było mi gorąco, byłam po prostu mokra.
    Wczesniej zdarzało mi się coś takiego zaraz przed miesiączka dlatego tez strasznie sie martwię :( czy to moze byc coś niepokojącego? Do lekarza idę dopiero w piatek a umieram ze strachu :( Dodam, że data ostatniej miesiączki to 25 grudzien, cykle 28-29 dniowe

Kasiulek89
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron, którego stężenie się podnosi w ciąży, podnosi też temperarure ciała i może powodować takie odczucia. Czyli normalnie, jest ok:)

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ