obfite białe upławy a luteina
-
Witam,
jestem w 5 tc, z uwagi na plamienia, i wcześniejsze poronienie, biorę luteinę 100, dopochwowo 3x2.
Dziś na wkładce białe obfite upławy, przypominające rozkruszoną, zlepioną jakby niewchłoniętą tabletkę (nie wiem jak inaczej to opisać). Luteinę aplikuję aplikatorem, więc raczej niemożliwe, żeby mi wypadła.
Czy któraś z Was kiedyś czegoś takiego doświadczyła? Do lekarza idę dopiero 22 stycznia..
-
Smutnamiss wrote:Moje nawet miały od żółtego po beżowy lekko brązowy, kolor nienawidzę tej luteiny przez nią ciącła infekcja
Smutnamiss skoro masz infekcje przez tą luteinę to może poproś lekarza o zmianę na doustną? Po co się masz męczyć Z infekcjami08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
-
Ania0306 wrote:Też po dłuższym stosowaniu miałam żółte upławy i wodniste. Na szczęście to nie była infekcja. I przy okazji ostrzegam, że w starszych tygodniach ciąży przy luteinie wodniste upławy to nie wyciek wód płodowych bo już i przez tą luteinę takiego stracha miałam. Po odstawieniu w końcu spokój.
Smutnamiss skoro masz infekcje przez tą luteinę to może poproś lekarza o zmianę na doustną? Po co się masz męczyć Z infekcjami [/QUOTE
Mówią że tak się lepiej wchłania i nie chcą -
nick nieaktualny
-
Smutnamiss wrote:Ania0306 wrote:Też po dłuższym stosowaniu miałam żółte upławy i wodniste. Na szczęście to nie była infekcja. I przy okazji ostrzegam, że w starszych tygodniach ciąży przy luteinie wodniste upławy to nie wyciek wód płodowych bo już i przez tą luteinę takiego stracha miałam. Po odstawieniu w końcu spokój.
Smutnamiss skoro masz infekcje przez tą luteinę to może poproś lekarza o zmianę na doustną? Po co się masz męczyć Z infekcjami [/QUOTE
Mówią że tak się lepiej wchłania i nie chcą -