SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Objawy ciążowe w 5t3d
Odpowiedz

Objawy ciążowe w 5t3d

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja0811 Przyjaciółka

Wysłany: 27 listopada 2024, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) w ostatniej ciąży na tym etapie miałam ogrom objawów ciążowych, w tej nie czuję kompletnie nic. Czy któraś ma za sobą dwie ciąże i też każda była zupełnie inna? :)

• Monia991 Nowa

Wysłany: 27 listopada 2024, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam dzisiaj 5 tc i zanikły mi objawy i uczucie że jestem w ciąży. Byłam na usg ale nie było widać pęcherzyka ani zarodka. Beta rosnie prawidłowo. I nie wiem czy mam się martwić. Trzeba czekać do 6 lub 7 tyg

• Maja0811 Przyjaciółka

Wysłany: 27 listopada 2024, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy chyba uzbroić się w cierpliwość i czekać do następnego USG 🥹 nie martw się, czytałam że objawy raz są a raz nie i nie zawsze świadczy to o czymś złym

• Lexzona Znajoma

Wysłany: 23 lutego 2025, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia991 wrote:
    Hej ja mam dzisiaj 5 tc i zanikły mi objawy i uczucie że jestem w ciąży. Byłam na usg ale nie było widać pęcherzyka ani zarodka. Beta rosnie prawidłowo. I nie wiem czy mam się martwić. Trzeba czekać do 6 lub 7 tyg
    I jak dziewczyny toczą się Wasze historie? Jestem w podobnej sytuacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ