Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › I trymestr › Objawy ciążowe w 5t3d
Odpowiedz

Objawy ciążowe w 5t3d

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja0811 Przyjaciółka

Wysłany: 27 listopada 2024, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) w ostatniej ciąży na tym etapie miałam ogrom objawów ciążowych, w tej nie czuję kompletnie nic. Czy któraś ma za sobą dwie ciąże i też każda była zupełnie inna? :)

• Monia991 Nowa

Wysłany: 27 listopada 2024, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam dzisiaj 5 tc i zanikły mi objawy i uczucie że jestem w ciąży. Byłam na usg ale nie było widać pęcherzyka ani zarodka. Beta rosnie prawidłowo. I nie wiem czy mam się martwić. Trzeba czekać do 6 lub 7 tyg

• Maja0811 Przyjaciółka

Wysłany: 27 listopada 2024, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy chyba uzbroić się w cierpliwość i czekać do następnego USG 🥹 nie martw się, czytałam że objawy raz są a raz nie i nie zawsze świadczy to o czymś złym

• Lexzona Znajoma

Wysłany: 23 lutego 2025, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia991 wrote:
    Hej ja mam dzisiaj 5 tc i zanikły mi objawy i uczucie że jestem w ciąży. Byłam na usg ale nie było widać pęcherzyka ani zarodka. Beta rosnie prawidłowo. I nie wiem czy mam się martwić. Trzeba czekać do 6 lub 7 tyg
    I jak dziewczyny toczą się Wasze historie? Jestem w podobnej sytuacji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ