Omdlenia w 9 tygodniu ciąży
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Od kilku dni robi mi się strasznie słabo, mam czarno przed oczami i przestaje słyszeć, tzn jestem bliska stracenia przytomności i trochę mnie to niepokoi. Jak trochę dłużej postoję to zaczyna mi się robić gorąco i kręcić w głowie. Miałyście też tak?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi zdarzały sie omdlenia jak miałam za długie przerwy między posiłkami i piłam mało wody. Najczęściej rano jak zdarzyło mi się wyjść bez śniadania lub przed obiadem, gdy drugie śniadanie zjadlam przed południem a obiad o 17... Jak tylko zmieniłam dietę uzupełniając ją o przekaski wszystko wróciło do normy :-.
Jeśli u ciebie zdarzaja sie popołudniu to może potrzebujesz chwili odpoczynku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 19:31
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:na morfologię idę dopiero w tym tygodniu a ciśnienia nie mam jak zmierzyć...
Laya może mieć rację - ja też, gdy w ciągu dnia mało piję, pod wieczór bardzo źle się czuję. Dbaj teraz o dietęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 23:08
Laya lubi tę wiadomość
-