X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Pęcherzyk mimo ujemnej bety hcg
Odpowiedz

Pęcherzyk mimo ujemnej bety hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • justynaa02 Znajoma

Wysłany: 28 stycznia 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane.38dc brak @ .odpuscilam cykl wiec temp nie mierzylam jednak mam powyzej 36 (zawsze 35,6-35,8).na tescie kreseczka delikatna.bol głowy non stop,powiększone piersi ,5 dni po owu plamienie ,teraz duzo sluzu.Bylam w srode zeby potwierdzic ciaze 6 tydz.Zarodka nie bylo ale pecherzyk byl.kazala isc na bete .bylam wczoraj i negatywna .prosze powiedzcie ze jest szansa . Dopiero za tydzien wizyta a ja zalamanateraz by byl 7 tydzien

Listopad 2016 początek starań
    wrzesień -listopad 2016 CLO
    Grudzień 2017 fasolka [*] 6 tc
    Pcos
  • Jola79 Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj.
    A może jakiś błąd w laboratorium z tą betą,skoro już był pęcherzyk.
    Co ile miałaś zawsze @?

Syn 21 lat.
    Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
    Wyniki męża-OK.
    Niskie AMH
    wrzesień-wspomagacze.
  • justynaa02 Znajoma

Wysłany: 28 stycznia 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojecia we wtroek ide gdzie indziej.gin mowi ze pecherzyk cienki ale jest.pytalam cxy to nie torbiel (mam pcos) odpowiedziala ze nie.moga sie pomylic z torbielem ? Roznie ale przewaznie 31dni

Pcos
  • justynaa02 Znajoma

Wysłany: 30 stycznia 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pcos
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ