Plamienia pomocy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Najlepiej pqoeidziec. Jeśli nie ma bólów i więcej plamień to nie powinno to być nic złego 🙂16.05.2021r. KLARA 🩷
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔
08.11.2023r. Antoni 🩵❤️🩹🌈 -
Hej Ja dziś w nocy myślałam że zawału dostanę. Poszłam w nocy do łazienki i patrzę a mam jakieś różowe plamienie. Wzięłam progesteron i no-spe odruchowo.
Nie wiem czy dobrze ale narazie jest ok.
Trochę się tych plamień boje
Wczoraj beta 14467 - 17 dpt.
-
Hej. Który tydzień?
Ja powiem na swoim przykładzie w maju poroniłam byla to ciaza biochemiczna za szybko poszłam do ginekologa potem były ciemno brązowe plamienia a tydzien później juz okres(czyli poronienie). Pod koniec września zrobila kolejny test pokazaly się 2 piękne kreski. Ale postanowiłam poczekać i wizytę u ginekologa miałam pod koniec października czyli prawie miesiąc. A tym czasie bardzo się bałam o plamienia na początku nic nie było a potem jakoś 2tyg przed wizytą miałam plamienia ale bardzo jasne taka kawa jasna ledwo widoczne ale jak się obserwuje to widać i raz miałam raz nie. Stwierdziłam jeśli moja fasolka jest silna i to nic nie groźnego będzie dobrze. Nie brałam nic czekałam do wizyty. Na wizycie okazało się wszystko dobrze a pani powiedziała że plamienia leciutkie się zdarzają gorzej jak by były obfite kilka dni a takie przy podcieraniu to ok. No i dzis 13tydz. A z fasolka wszystko dobrze -