X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr plamienie po stosunku
Odpowiedz

plamienie po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny! dzisiaj kochałam się z mężem, raczej spokojnie i po stosunku zauważyłam, że wydzielina była lekko zabarwiona pomarańczowo i z kłaczkami. Czy to może być coś niepokojącego? Jak na razie jest już ok, nie zauwaażyłam żadnego zabarwienia - ale troszkę sie wystraszyłam. Czy któraś z was może tak miała po stosunku?

• KasiaKa Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie czujesz bólu w podbrzuszu ani nie pojawiły się większe plamienia to na razie nie ma co panikować. W ciąży narządy kobiety są bardziej ukrwione i przez to mogą pojawić się otarcia wewnętrzne. Ja miałam kiedyś krwawienie po stosunku, nie jechałam nigdzie, obserwowałam co się dzieje. Ustało i żadnych bóli. Jeśli cię to jednak niepokoi możesz zadzwonić do gina i się dopytać.

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Lollis Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uważam,że powinnaś się poobserwować.
    Może masz problem z suchością ?
    Nie masz uczucia pieczenia po ? Wystarczy wtedy zaopatrzyć się w żel intymny.

Lilianka <3 23 luty 2015 <3
    biochemiczna luty 2016

j4nlb4j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    generalnie nie mam problemu z z suchością. Jak na razie jest ok. żadnych plamień, jedynie lekkie bóle po lewej stronie, ale to juz było. Za tydzień ma wizyte i wtedy zapytam co to mogło być ;]

• Lollis Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważne, że przeszło :)

Lilianka <3 23 luty 2015 <3
    biochemiczna luty 2016

j4nlb4j.png
  • mareczkowa Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja też mam plamienie po wczorajszym stosunku.
    Nie spodziewałam się, bo nic nie czułam, a tu brązowa plamka (jakby rozcieńczona).
    Myślę, że problem może być z suchością jak piszecie.
    Może polecicie jakiś bezpieczny żel?

p19u3e3keqh6k6fi.png
    3jvzanlilcl7l3tn.png
  • kasius Znajoma

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam problem. Wczoraj wieczorem kochalam sie z mezem. Jak poszlam do toalety po stosunku to na papierze zobaczylam krew. Utrzymuje sie plamienie do dzis ( jestem w 4t4d ). Nie jest ono obfite ale jest czerwona, zywa krew... nie wiem co robic...ile plamienie po stosunku moze sie utrzymywac?

ckaiyx8dmfx6ct48.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasius - wydaje mi się ze koniecznie powinnas jechać do lekarza

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • kasius Znajoma

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie jestem na urlopie za granica ale do lekarza pojechalam... 400zl poszlo a dowiedzialam sie tylko ze musze odpoczywac i byc spokojna. Jak sie utrzyma to sie utrzyma... plamienie coraz mniejsze, zobaczymy co bedzie. A jak myslicie brac caly czas luteine?

ckaiyx8dmfx6ct48.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macica jest przekrwiona i to pewnie dlatego. ale obserwujcie to. Ja np. cały czas plamie, o seksie nie ma mowy, bo jak zaszłam w ciąże ujawnił się polip, który jest duży i beznadziejny :( Ciąży nie zagraża, ale każde plamienie przyprawia o zawał serca.

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Nowa888888888i8 Nowa

Wysłany: 10 czerwca, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny . Jestem w 10 tyg . Wczoraj "kochałam" się z mężem. W czasie seksu dostałam krwotoku dużo krwi jak po rzezini, mąz mówił że na nim było jakieś podobne do glutów rozowe , dziś mam plamienia ale mało widoczne na podpasce jednak przy wycieraniu zauważyłam nitki krwi , i coś jak by tkankę. Mój lekarz wcześniej podejrzewam poronienie bo krawilam i miałam skrzepy o wielkości watrobki ale ustawy i następnego dnia były tylko plamienia brazowe , dzwoniłam do niego kazał mi jutro przyjechać. Czy to normalne? Ktoś miał tak z was ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ