plamienie po stosunku
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny! dzisiaj kochałam się z mężem, raczej spokojnie i po stosunku zauważyłam, że wydzielina była lekko zabarwiona pomarańczowo i z kłaczkami. Czy to może być coś niepokojącego? Jak na razie jest już ok, nie zauwaażyłam żadnego zabarwienia - ale troszkę sie wystraszyłam. Czy któraś z was może tak miała po stosunku?
-
Jeśli nie czujesz bólu w podbrzuszu ani nie pojawiły się większe plamienia to na razie nie ma co panikować. W ciąży narządy kobiety są bardziej ukrwione i przez to mogą pojawić się otarcia wewnętrzne. Ja miałam kiedyś krwawienie po stosunku, nie jechałam nigdzie, obserwowałam co się dzieje. Ustało i żadnych bóli. Jeśli cię to jednak niepokoi możesz zadzwonić do gina i się dopytać.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam problem. Wczoraj wieczorem kochalam sie z mezem. Jak poszlam do toalety po stosunku to na papierze zobaczylam krew. Utrzymuje sie plamienie do dzis ( jestem w 4t4d ). Nie jest ono obfite ale jest czerwona, zywa krew... nie wiem co robic...ile plamienie po stosunku moze sie utrzymywac?
-
Ja wlasnie jestem na urlopie za granica ale do lekarza pojechalam... 400zl poszlo a dowiedzialam sie tylko ze musze odpoczywac i byc spokojna. Jak sie utrzyma to sie utrzyma... plamienie coraz mniejsze, zobaczymy co bedzie. A jak myslicie brac caly czas luteine?
-
Macica jest przekrwiona i to pewnie dlatego. ale obserwujcie to. Ja np. cały czas plamie, o seksie nie ma mowy, bo jak zaszłam w ciąże ujawnił się polip, który jest duży i beznadziejny Ciąży nie zagraża, ale każde plamienie przyprawia o zawał serca.
-
Hej dziewczyny . Jestem w 10 tyg . Wczoraj "kochałam" się z mężem. W czasie seksu dostałam krwotoku dużo krwi jak po rzezini, mąz mówił że na nim było jakieś podobne do glutów rozowe , dziś mam plamienia ale mało widoczne na podpasce jednak przy wycieraniu zauważyłam nitki krwi , i coś jak by tkankę. Mój lekarz wcześniej podejrzewam poronienie bo krawilam i miałam skrzepy o wielkości watrobki ale ustawy i następnego dnia były tylko plamienia brazowe , dzwoniłam do niego kazał mi jutro przyjechać. Czy to normalne? Ktoś miał tak z was ?
-