X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Plamienie różowe
Odpowiedz

Plamienie różowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pamela Nowa

Wysłany: 26 października 2023, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich,
    Chciałabym Was zapytać czy różowe plamienie po stosunku może być objawem wczesnej ciąży?
    Dodam, że jestem 5 dni przed miesiączką i nigdy wcześniej mi się coś takiego nie przytrafiło.
    Czy któraś z Was miała może podobnie?

• Mira000 Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam, ale równie dobrze może to być plamienie przed miesiączką - tak miałam o wiele częściej i zmyliło mnie to że dostanę okres :) Więc dla twojego spokoju ducha nie nastawiałabym się jakoś bardzo na ciążę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2023, 19:23

Ja 31, on 34
    marzec 2021 - start starań
    wrzesień 2022 - HBA 32%
    [suple: astaksantyna, NAC, selen, koenzym Q10, kwasy DHA, EPA, wit. D3, wit. E, wit. C, cynk, kwas foliowy]
    3 x cykle stymulowane ❌
    styczeń 2023 - HBA 63%
    3 x IUI ❌
    czerwiec 2023 - HBA ??? są naturalne ⏸️
    02.08.2023 r. - 💙 zarodek + serduszko
    20.03.2024 r. - chłopak
    age.png
  • Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2023, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, Ja tak miałam chyba z dwa razy i faktycznie kilka dni później pojawiła się miesiączka.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ