X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Plamienie różowe
Odpowiedz

Plamienie różowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pamela Nowa

Wysłany: 26 października 2023, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich,
    Chciałabym Was zapytać czy różowe plamienie po stosunku może być objawem wczesnej ciąży?
    Dodam, że jestem 5 dni przed miesiączką i nigdy wcześniej mi się coś takiego nie przytrafiło.
    Czy któraś z Was miała może podobnie?

• Mira000 Autorytet

Wysłany: 26 października 2023, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam, ale równie dobrze może to być plamienie przed miesiączką - tak miałam o wiele częściej i zmyliło mnie to że dostanę okres :) Więc dla twojego spokoju ducha nie nastawiałabym się jakoś bardzo na ciążę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2023, 19:23

Ja 31, on 34
    marzec 2021 - start starań
    wrzesień 2022 - HBA 32%
    [suple: astaksantyna, NAC, selen, koenzym Q10, kwasy DHA, EPA, wit. D3, wit. E, wit. C, cynk, kwas foliowy]
    3 x cykle stymulowane ❌
    styczeń 2023 - HBA 63%
    3 x IUI ❌
    czerwiec 2023 - HBA ??? są naturalne ⏸️
    02.08.2023 r. - 💙 zarodek + serduszko
    20.03.2024 r. - chłopak
    age.png
  • Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2023, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, Ja tak miałam chyba z dwa razy i faktycznie kilka dni później pojawiła się miesiączka.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ