X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Plamienie - wynik konizacji?
Odpowiedz

Plamienie - wynik konizacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wika2904 Nowa

Wysłany: 8 listopada, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Jestem w 7tc, ogólnie bardzo dobrze się czuję, żadnych “ciężkich” dolegliwości. Kilka dni temu zauważyłam plamienie, nie jakieś mocne - czerwono/brązowa wydzielina. Lekarka przepisała mi Progesteron w tabletkach dopochwowych. Wszystko było w porządku, aż do dziś kiedy aplikowałam tabletkę i 20 min później znowu zobaczyłam wydzielinę. Poza tą wydzieliną, żadnych objawów.
    Zaznaczę, że 2 miesiące temu miałam zabieg konizacji szyjki macicy (cin2). Czy może mieć to związek?
    Jutro mam wizytę u lekarza, ale chciałam się jeszcze poradzić tutaj.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ