X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Płyn u ujścia szyjki macicy
Odpowiedz

Płyn u ujścia szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna 1985 Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Jestem w 5 tc i 2d OTM , wczoraj na USG widziałam pęcherzyk ciążowy około 5mm. Ale zaniepokoiła mnie widoczna na USG niewielka ilość płynu w macicy u ujścia szyjki macicy. Czy któraś z Was z czymś takim się spotkała? Następną wizytę mam dopiero za niecałe 2 tygodnie. Czy powinnam się martwić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 12:29

orsnap9.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja tak samo miałam w pon na usg, też był 5t2d, pęcherzyk na 5t0d.
    Pani gin powiedziała, ze ten płyn to może być jeszcze pozostałość po owulacji, to nic złego.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Anna 1985 Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm dziękuję za odpowiedź:) Dobrze wiedzieć, że to nic złego.

orsnap9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ