X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Płyn u ujścia szyjki macicy
Odpowiedz

Płyn u ujścia szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna 1985 Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Jestem w 5 tc i 2d OTM , wczoraj na USG widziałam pęcherzyk ciążowy około 5mm. Ale zaniepokoiła mnie widoczna na USG niewielka ilość płynu w macicy u ujścia szyjki macicy. Czy któraś z Was z czymś takim się spotkała? Następną wizytę mam dopiero za niecałe 2 tygodnie. Czy powinnam się martwić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 12:29

orsnap9.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja tak samo miałam w pon na usg, też był 5t2d, pęcherzyk na 5t0d.
    Pani gin powiedziała, ze ten płyn to może być jeszcze pozostałość po owulacji, to nic złego.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Anna 1985 Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm dziękuję za odpowiedź:) Dobrze wiedzieć, że to nic złego.

orsnap9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ