X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Płyn u ujścia szyjki macicy
Odpowiedz

Płyn u ujścia szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna 1985 Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Jestem w 5 tc i 2d OTM , wczoraj na USG widziałam pęcherzyk ciążowy około 5mm. Ale zaniepokoiła mnie widoczna na USG niewielka ilość płynu w macicy u ujścia szyjki macicy. Czy któraś z Was z czymś takim się spotkała? Następną wizytę mam dopiero za niecałe 2 tygodnie. Czy powinnam się martwić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 12:29

orsnap9.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja tak samo miałam w pon na usg, też był 5t2d, pęcherzyk na 5t0d.
    Pani gin powiedziała, ze ten płyn to może być jeszcze pozostałość po owulacji, to nic złego.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Anna 1985 Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm dziękuję za odpowiedź:) Dobrze wiedzieć, że to nic złego.

orsnap9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ