X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Początki..
Odpowiedz

Początki..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ana2660 Nowa

Wysłany: 25 września, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Chciałabym się trochę podpytać i zorientować jak to u was było i co o tym myślicie.
    Zrobilam pierwsza betę 18 września i wyszła 83.3 mlU/ml powtórzyłam po 5 dniach i wyszła 265. Martwiłam się tym przyrostem ale dzisiaj byłam na wizycie u ginekolog i mówiła żebym się tym nie sugerować. Na usg nie było jeszcze nic widac.
    Wg wyliczeń jestem w 5tc+4 dni ale ze względu na to że owulacje mialam między 16-17 dc ginekolog mówiła że ciaza jest młodsza i raczej obstawiałaby 4tc+4. Endometrium jest grube.
    Ginekolog zapewnia że na tym etapie wszystko jest okey ale ja jakoś się martwię, bo starania trwały prawie 2 lata.. dajcie znać co myślicie..
    Mówiła żebym bety już nie badac ale jeśli bardzo będę chciała to mogę w poniedziałek.
    Ściskam was mocno 💝

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września, 11:11

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ