Podwyższona temperatura.
-
Cześć dziewczyny.
Od jakiegoś tygodnia zaczęłam mierzyć temperaturę i codziennie mam 37,3 37,5 stopni. Do tego ciągle jest mi zimno i mam dreszcze. Nie czuje się chora,ale trochę mnie to zastanawia. Może to normalne a ja panikuje? Wcześniej nie mierzyłam bo nie miałam dreszczy. A i jeszcze jedno: mam termometr bezdotykowy. Czy jest szkodliwy dla dzidziusia?
Pozdrawiam i ślę buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 03:09
-
Mi na samym początku 1 trymestru było baaardzo zimno. Cały czas marzłam. Spałam w szlafroku, skarpetach, ciepłej piżamie, pod grubą kołdrą, kocem, a mimo to budziłam się w nocy, bo marzłam. Moja koleżanka też tak miała (szczęśliwie urodziła zdrowego synka). Więc chyba niektóre kobiety tak mają.
A temperatura typowo "ciążowa". Z takiej temperatury tylko się cieszyć Martwić się można powyżej 37,5, bo to już bliżej grypy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 23:45
-
Na gorączkę to nie wygląda, ja tak nie miałam ale wydaje mi się że temperatura to typowo dla kobiety w ciąży zresztą wspominała koleżanka wcześniej. Jeśli masz jakieś objawy chorobowe kaszel i katar to może to być zwykle przeziębienie jednak pamiętaj że leków nie wolno brać typu saszetki jak Fervex czy gripex bo to jest zakazane, w aptece na takie dolegliwości dobrze jest kupić syrop dla kobiet w ciąży.
-
Ja tez mam dziennie 37 - 37,2 zimno mi ze nie wiem co mam ze soba zrobic i to tak od okolo 2 tygodni... zastanawiam sie jak dlugo to potrwa... dzisiaj sie naczytalam o pustych pecherzach plodowych i jakos zaczelam sie tego obawiac...
-
nick nieaktualny
-