X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Pominięta dawka progesteron besins
Odpowiedz

Pominięta dawka progesteron besins

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zanka Koleżanka

Wysłany: 23 maja 2024, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę milion leków od prof Malinowego. Miałam zatrzymanie serduszka lub brak bicia.
    Obecnie 8tc
    Biorę
    Accofil
    Progesteron besins 2x1
    Encorton
    Plaquenil
    Luteinę 2 razy dopochwowo
    Acard
    Clexane
    Siofor
    Suplementy
    Multicabs
    Omega 3
    Antyoksydanty

Wczoraj zapomniałam wziąć progesteron besins na noc bo zasnęłam

Rano wzielam podwójna dawkę progesteronu wedle zaleceń lekarza.
    Myślcie ze to ok ? Czy pominięcie dawki mogło coś zaważyć ….. 😢😢😢😢😢

• Sisi1905 Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2024, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej myślę że jak bierzesz luteinę dopochwowo dodatkowo to nic nie powinno się wydarzyć to tylko kilka godzin a organizm też sam z siebie coś produkuje więc ja bym była spokojna 🙂

👩🏼36,PCOS ,Hashimoto, mthfr c677t homo
    2012 synek💙
    Marzec2023💔listopad2023💔
    Marzec2024⏸️
    29.03 beta 43, prog31
    02.04 beta 275
    04.04 beta 579 prog29
    15.04 0,29cm❤️
    29.04 1,61cm❤️
    13.05 3.5cm ❤️10tc
    12.06 9,7cm❤️

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ