X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Pominięta dawka progesteron besins
Odpowiedz

Pominięta dawka progesteron besins

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zanka Koleżanka

Wysłany: 23 maja 2024, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę milion leków od prof Malinowego. Miałam zatrzymanie serduszka lub brak bicia.
    Obecnie 8tc
    Biorę
    Accofil
    Progesteron besins 2x1
    Encorton
    Plaquenil
    Luteinę 2 razy dopochwowo
    Acard
    Clexane
    Siofor
    Suplementy
    Multicabs
    Omega 3
    Antyoksydanty

Wczoraj zapomniałam wziąć progesteron besins na noc bo zasnęłam

Rano wzielam podwójna dawkę progesteronu wedle zaleceń lekarza.
    Myślcie ze to ok ? Czy pominięcie dawki mogło coś zaważyć ….. 😢😢😢😢😢

• Sisi1905 Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2024, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej myślę że jak bierzesz luteinę dopochwowo dodatkowo to nic nie powinno się wydarzyć to tylko kilka godzin a organizm też sam z siebie coś produkuje więc ja bym była spokojna 🙂

👩🏼36,PCOS ,Hashimoto, mthfr c677t homo
    2012 synek💙
    Marzec2023💔listopad2023💔
    Marzec2024⏸️
    29.03 beta 43, prog31
    02.04 beta 275
    04.04 beta 579 prog29
    15.04 0,29cm❤️
    29.04 1,61cm❤️
    13.05 3.5cm ❤️10tc
    12.06 9,7cm❤️

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ