X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr pomocy
Odpowiedz

pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam takie pytanie w środę na usg miałam 5+6 po tyg wzroslo tylko do 6+0 powiekszyl sie pecherzyk i zarodek wtedy zarodek mial 3.22mn a dzis 4.33 nie widać nadal serca lecz lekarz mówi ze lekkie ruchy pempowiny ze trzeba czekać dodam ze według okresu to powinien byc juz jakieś 8+0 jak myślicie czy jest szansa ze wszystko skończy się dobrze

Kiara12006
  • Viki Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse zawsze są. Ale nie uwidoczniona akcja serca w 8 tygodniu nie dobrze wróży.

Jakbym nie widziała tutaj na forum tyle dziwnych przypadków, to bym powiedziała że może się nie udać.

Ale czasem to nic po kilku dniach zarodek nie urósł a potem jak wystrzelił to każdego przegonił...

Bądź dobrej myśli :)

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może podpytaj na forum dla ciężarnych na belly
    tam mają chyba większą wiedzę

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ