X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr pomocy
Odpowiedz

pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam takie pytanie w środę na usg miałam 5+6 po tyg wzroslo tylko do 6+0 powiekszyl sie pecherzyk i zarodek wtedy zarodek mial 3.22mn a dzis 4.33 nie widać nadal serca lecz lekarz mówi ze lekkie ruchy pempowiny ze trzeba czekać dodam ze według okresu to powinien byc juz jakieś 8+0 jak myślicie czy jest szansa ze wszystko skończy się dobrze

Kiara12006
  • Viki Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanse zawsze są. Ale nie uwidoczniona akcja serca w 8 tygodniu nie dobrze wróży.

Jakbym nie widziała tutaj na forum tyle dziwnych przypadków, to bym powiedziała że może się nie udać.

Ale czasem to nic po kilku dniach zarodek nie urósł a potem jak wystrzelił to każdego przegonił...

Bądź dobrej myśli :)

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może podpytaj na forum dla ciężarnych na belly
    tam mają chyba większą wiedzę

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ