Pomocy Jestem zalamana puste jajeczko
-
Witam dzis bylam u lekarza na usg powiedzial ze widzi jedynie puste jajeczko z tego co wyliczyl to 5 tydzien .
Jutro mam isc znowu na BHCG zobaczyc czy sie powiekszy . a potem za dwa tygodnie na usg jezeli nie to zostaje usuniecie.
Czy jest to mozliwe zeby jeszcze nie bylo dzidzi. Jestem zalamana mysle i strasznie sie boje . to jest moja 3 ciaza w dwuch poprzednich takiego czegos nie mialam strasznie sie boje ze jednak bedzie pusteladylilusx3 -
Ladylilusx3 wrote:Witam dzis bylam u lekarza na usg powiedzial ze widzi jedynie puste jajeczko z tego co wyliczyl to 5 tydzien .
Jutro mam isc znowu na BHCG zobaczyc czy sie powiekszy . a potem za dwa tygodnie na usg jezeli nie to zostaje usuniecie.
Czy jest to mozliwe zeby jeszcze nie bylo dzidzi. Jestem zalamana mysle i strasznie sie boje . to jest moja 3 ciaza w dwuch poprzednich takiego czegos nie mialam strasznie sie boje ze jednak bedzie puste -
Cześć.
A który to dokładnie dzień od ostatniej @?
Pęcherzyk żółtkowy był już widoczny?
Zarodek może być niewodoczny do ok. 5+6, a bardzo często się zdarza, że ciąża jest młodsza nawet o tydzień od OM.
Więc wydaje mi się, że zarodek ma jeszcze czas, żeby Ci się pokazać.
Trzymam kciuki za Was
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
A wiesz kiedy miałas ovu? Może miałaś dość pozno i dlatego jeszcze nic nie widać. Duży ten pecherzyk ciążowy był?
Napisz potem jak beta. Może idź szybciej do lekarza. Przez dwa tygodnie to można oszaleć.
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
No i wspaniale Piękny przyrost hcg!
Ale nie wiem, czy jeśli wczoraj na wizycie nie było widać zarodka, to po dwóch dniach będzie już widoczny. Może lepiej byłoby poczekać do przyszłego tygodnia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 16:25
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
Kochane wlasnie wrocilam od mojego gina zrobil mi usg zeby sprawdzic a moze jednak .. I ukazal sie zarodek z malutkim bijacym serduszkiem Zapytalam go jak to mozeliwe ze 2 dni temu nie bylo nic a teraz nagle czlowieczek i serduszko powiedzial mi ze to kwestia dnia i ze tak malutkie serduszko iz ciaza jest mlodsza niz wskazywalo W koncu dosc nerwow dziekuje wam za wsparcie i rady
k878, Fatalita, Oublier, APrzybylska, Lyanna lubią tę wiadomość
ladylilusx3 -