X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Poród w Krakowie 2024
Odpowiedz

Poród w Krakowie 2024

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klawa Debiutantka

Wysłany: 17 sierpnia 2024, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Jestem w 1 trymestrze ciąży, porod na poczatku 2025. Jakie miejsce polecicie w Krakowie? Nie mam problemu z doplaceniem do dobrych warunków i dodatkowej opieki, bardzo boję się braku dostępu do znieczulenia lub kiepskich warunków na oddziale.

Co polecacie? Ujastek, Kliny, Żeromski?

• Moniiii Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja urodziłam w 2022 w szpitalu na Kopernika i bardzo polecam ! Panie położne i lekarze przemiły i bardzo dobrzy. Moją córeczka miała hipotrofie i zajęli się nami w 100%

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ