X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Poród w Krakowie 2024
Odpowiedz

Poród w Krakowie 2024

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klawa Debiutantka

Wysłany: 17 sierpnia 2024, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Jestem w 1 trymestrze ciąży, porod na poczatku 2025. Jakie miejsce polecicie w Krakowie? Nie mam problemu z doplaceniem do dobrych warunków i dodatkowej opieki, bardzo boję się braku dostępu do znieczulenia lub kiepskich warunków na oddziale.

Co polecacie? Ujastek, Kliny, Żeromski?

• Moniiii Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja urodziłam w 2022 w szpitalu na Kopernika i bardzo polecam ! Panie położne i lekarze przemiły i bardzo dobrzy. Moją córeczka miała hipotrofie i zajęli się nami w 100%

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ