X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Poród w Krakowie 2024
Odpowiedz

Poród w Krakowie 2024

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klawa Debiutantka

Wysłany: 17 sierpnia 2024, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Jestem w 1 trymestrze ciąży, porod na poczatku 2025. Jakie miejsce polecicie w Krakowie? Nie mam problemu z doplaceniem do dobrych warunków i dodatkowej opieki, bardzo boję się braku dostępu do znieczulenia lub kiepskich warunków na oddziale.

Co polecacie? Ujastek, Kliny, Żeromski?

• Moniiii Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja urodziłam w 2022 w szpitalu na Kopernika i bardzo polecam ! Panie położne i lekarze przemiły i bardzo dobrzy. Moją córeczka miała hipotrofie i zajęli się nami w 100%

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ