X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Poród w Krakowie 2024
Odpowiedz

Poród w Krakowie 2024

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klawa Debiutantka

Wysłany: 17 sierpnia 2024, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Jestem w 1 trymestrze ciąży, porod na poczatku 2025. Jakie miejsce polecicie w Krakowie? Nie mam problemu z doplaceniem do dobrych warunków i dodatkowej opieki, bardzo boję się braku dostępu do znieczulenia lub kiepskich warunków na oddziale.

Co polecacie? Ujastek, Kliny, Żeromski?

• Moniiii Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja urodziłam w 2022 w szpitalu na Kopernika i bardzo polecam ! Panie położne i lekarze przemiły i bardzo dobrzy. Moją córeczka miała hipotrofie i zajęli się nami w 100%

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ