Poronienie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam.
Zrobiłam test ciążowy w czwartek wyszedł pozytywny. Wczoraj byłam na becie -90,89.
Bolal mnie ciągle brzuch.
Dzisiaj jeszcze bolą plecy.
Patrzę na wkładkę higieniczną - 3 plamki krwi : jasny brąz.
Czy to już koniec? Poronienie?
Dzisiaj teoretycznie jest termin miesiączki.
Jestem załamana. Wizyta u lekarza dopiero w środę.
Czy ktoś tak miał i to oznacza zawsze poronienie?
Dodam, że zmniejszyłam dawkę witaminy b. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam takie brązowe plamienie dokładnie w dniu testu, a przyrost bety i usg były prawidłowe. Bardzo skąpe brązowe plamienia zdarzają się często.
Jak będziesz mogła to pójdź do lekarza, ale postaraj się nie stresować za bardzo.Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie też bolał brzuch i miałam plamienie a dziś prawie czarne plamienie więc nie czekałam i szybko poszłam prywatnie. Okazało się że ciąża jest mniejsza niż tydzień temu dlatego wysłał mnie na badanie ciąży z krwi i jeśli za dwa dni wynik będzie podwojony od dzisiejszego to jest nadzieja jeśli nie to poronienie....
-
nick nieaktualny
-
Klaudysss jak juz pisalam w innym temacie beta malo przyrasta ale idzie w gore plamien nie masz krwawienia tez nie wiec nadal jest najdzieja zrób bete w środę i daj znać jak wynik trzymam kciuki
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
klaudysss wrote:Zrobię. Ale to pewnie nie ma sensu.
Juz jestem zalamana i nie mam siły
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyNo więc byłam znowu na becie. Przyrost 100 procent. Lekarz kazał zrobić jeszcze jedna w poniedziałek i iść na USG. Bo on ma urlop.
W pierwszej ciąży w tym terminie beta była jeszcze niższa. Wiec mam nadzieje, ze taki juz mój "urok".Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 08:55
-
Mazda kochana przykro Mi ściskam bardzo trzymaj sie kochana
Klaudek i tak trzymać pozytywne nastawienie po pierwsze jest najważniejsze a po drugie potrafi zdziałać cuda trzymam kciukasyMazda ;) lubi tę wiadomość
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe