Poziom hcg
-
Hej. Pierwszy raz badałam betę w 29dc wynosiła 1, 6 później w 31dc wynosiła 28. Ponownie zbadałam w 35dc i wynik 246. Umówiłam się już do lekarza . Z tych wyników wygląda, że jest okej . Wizytę mam 31 mają. Myślicie aby znów zbadac przyrost ? Progesteron 23 ng
-
Moim zdaniem nie ma potrzeby, ale wiem, że kusi sprawdzić. Masz już potwierdzone, że jesteś w ciąży, więc teraz sobie spokojnie czekaj na wizytę - resztę lekarz Ci wyjaśni. Ja też oglądam na yt Doktro Gaweł i innych ginekologów, którzy odpowiadają na różne pytania, jakbyś miała przed wizytą u swojego lekarza. Polecam
-
Odiodi wrote:Wow kiki1997 idziemy łeb w łeb, ja tak samo. Też ostatnia miesiączka 18 kwietnia, też wizyta 31 mają ( w sumie umówiona już dawno temu) I tez jestem 97
-
Hej!, chciałabym zapytać - czy któraś z Was robiła testy beta hcg 6 dni po owulacji?
W maju miałam poronienie - początek 8 tygodnia, puste jajo.
Dostałam miesiączkę 28 maja, 10 czerwca (chyba) miałam owulacje. Dzisiaj zrobiłam betę i mam wynik 2,5 - dziwnie się czuję, pobolewa mnie podbrzusze, zmęczenie doskwiera. Czy są szanse aby to się jeszcze bujnęło? Pytam, bo jestem zielona w te klocki. -