Prosze przyszle Mamy o porade;)
-
Mam pytanie i mysle ze najlepiej odpowiedza mi Dziewczyny ktorym sie juz udalo. Interesuje mnie czy jesli pojawiaja sie objawy przed @ jak przed kazda miesiaczka
( dokladnie chodzi mi o bol piersi) to czy jest na 100% pewne ze ona przyjdzie ? Czy jest szansa ze nie? Jak narazie od 2 dni spoznia mi sie okres, temperatura utrzymuje sie na poziomie 36,9 wedlug moich temperator jest nieco podwyzszona. I zastanawiam sie czy jest szansa na ciaze skoro wystapily te bole piersi ktore zawsze zapowiadaja miesiaczke ? Dziekuje z gory za odpowiedzi Pozdrawiam;)Anna25 -
aha no poczekam do jutra lub piatku i zrobie. Poprostu zmylaja mnie te objawy na okres ale teraz czytam na roznych forach ze u niektorych dziewczyn normalnie pojawialy sie bole piersi czy brzucha jak na okres a jednak nie przyszedl. A Ciebie zaczely bolec piersi kiedy? W dniu czy w okolicach dnia spodziewanej miesiaczki czy pozniej ?Anna25
-
Ból piersi jest też jednym z pierwszych objawów ciąży, więc @ wcale nie musi przyjść, jeśli do tego brodawki zrobiły się bardzo wrażliwe na dotyk, wręcz bolesne, to szybko zrobiłabym test na Twoim miejscu
-
Różnie z tym jest. U jednej kobiety jak nie bolą piersi jak zwykle to jest to zazwyczaj 95% ciąża, a u innych nie ma to żadnego znaczenia. Dlatego robi się test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki. Niestety i temperatura aż do dnia miesiączki o niczym wiele też nie mówi. Pewność daje też beta Lepiej czekać choć to trudne. Zyczę powodzenia:) i dwóch kresek.
-