przeciw ciała anty-HIV
-
Pójdę za tydzień do niej bo dziś jechałam i się nie załapałam do niej .. a za tydzień odbieram badania z posiewu moczu i wtedy odrazu zapytam o nie .. tez czytałam o tym ze dużo kobiet miało właśnie fałszywie dodatni wynik .. okaże się co mi powie ..Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
-
Cześć dziewczyny . W końcu jutro idę do doktora kliniki zakaznejj. I jest on w szoku ze laboratorium wydało mi badania bez potwierdzenia testem West. Trzymajcie kciuki ażeby był fałszywie dodatni .. i żeby wszystko było dobrze .. dam znać jutro co mi powieZaczynamy starania o 2 dzieciątko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaj wrote:I jakzwykle nich nie wiedzą . Eh . Trzeba powtórzyć badania od nowa i wtedy wszystko się okaże .; ( i teraz znów czekać nie wiadomo ile .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa myślałam bardziej o badaniu RNA-HIV jakościowe to badanie kosztuje około 255 zł.. ale daje 100% odpowiedzi czy Hiv jest czy nie ma.. bo same przeciwciala anty hiv tez moga wsakzaywac bledne wyniki.. jak sie oddaje krew robia RNA-HIV i przeciwciala anty hiv , w ogole jak podsumowalam ile kosztowaloby mnie badanie jakie mi zrobili jak oddawalam krew to jednaraozowo musilalabym zaplacici okolo 900zł.. a mozesz jeszcze komus pomoc- jak masz zdrowowa krew.. ja oddawalam w centrum krwiodawstwa w poznaniu, wyniki na nastepny dzien..
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane przyszłe mamy . Przepraszam ze tak późno ale okazało się ze te przeciw ciała anty HIV wyszły fałszywie dodatnie . PO przejściu badania potwierdzającego i tyłu stresów okazało się ze nie potrzebnie się denerwowałam. No ale cóż . Tak nie które laboratoria robią ze wydają wyniki bez potwierdzenia i narażają mas kobiety w ciąży na taki stres . Ciesze się bardzo . .
tulipanna lubi tę wiadomość
Zaczynamy starania o 2 dzieciątko -
nick nieaktualny
-