X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przepuklina pępkowa u dziecka w 10tyg ciazy
Odpowiedz

Przepuklina pępkowa u dziecka w 10tyg ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie bo zwariuje. Miała tak któraś z was? Dziś byłam na kolejnej wizycie u lekarza i powiedział mi że u płodu zobaczył przepuklinę pępkowa. :( Jestem w 10tyg ciąży właściwie 10.5tyg. Powiedział że u 99% kobiet u których ich maleństwa mają w trakcie ciąży przepuklinę pępkowa do 12 tyg ciąży powinna się wchłonąć.
    Ktoś coś???? :(((

Paula.
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, nie katuj się, skoro lekarz mówi, że najprawdopodobniej się wchłonie - to tak będzie. Nerwy nie pomogą. Dużo odpoczywaj i cierpliwie czekaj na kolejną wizytę.

Trzymam kciuki, będzie dobrze ;)

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wracam ze szpitala . Badania prenatalne mam na 17 listopada. Bardzo się boje...

Paula.
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z takimi nerwami to nie dotrwasz do konca ciązy...

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ