X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przepuklina pępkowa u dziecka w 10tyg ciazy
Odpowiedz

Przepuklina pępkowa u dziecka w 10tyg ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie bo zwariuje. Miała tak któraś z was? Dziś byłam na kolejnej wizycie u lekarza i powiedział mi że u płodu zobaczył przepuklinę pępkowa. :( Jestem w 10tyg ciąży właściwie 10.5tyg. Powiedział że u 99% kobiet u których ich maleństwa mają w trakcie ciąży przepuklinę pępkowa do 12 tyg ciąży powinna się wchłonąć.
    Ktoś coś???? :(((

Paula.
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, nie katuj się, skoro lekarz mówi, że najprawdopodobniej się wchłonie - to tak będzie. Nerwy nie pomogą. Dużo odpoczywaj i cierpliwie czekaj na kolejną wizytę.

Trzymam kciuki, będzie dobrze ;)

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wracam ze szpitala . Badania prenatalne mam na 17 listopada. Bardzo się boje...

Paula.
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z takimi nerwami to nie dotrwasz do konca ciązy...

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ