Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przeziębienie we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Przeziębienie we wczesnej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jackie89 Znajoma

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, jestem prawdopodobnie w 4 tygodniu ciąży, tzn jest już po terminie miesiączki, testy ciążowe a robiłam ich 5:P wyszły pozytywne, do ginekologa mam termin na 21 grudnia, dzisiaj miałam robić badanie krwi ale mnie rozłożyło przez weekend, przeziębienie mnie złapało i idę dzisiaj do lekarza po L4 i właśnie tu moje pytanie czy dobrze robię bo w sumie mam tylko katar choć dosyć mocny, nie biorę żadnych leków tylko domowe sposoby i nie wiem czy Pani Doktor mnie nie wyśmieje, bo ja to jak mam katar to normalnie chodzę do pracy, ale teraz się boję że bardziej się rozchoruję a nie jestem sama, boję się że coś się stanie z dzidziusiem;(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Jackie89
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, tez mam taki sam problem tyle,ze zamiast kataru mam straszny kaszel :-/ jutro mam wizyte i wlasnie chce sie dopytac lekarza, czy lepiej isc na l4 chorobowe i czy to nie zaszkodzi dziecku.
    Tez jestem w 4t :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znac co powiedział lekarz

• Marlenka111 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak byłam lekko przeziebiona w 4t to od razu dostałam l4 na tydzień, lekarz powiedział że lepiej dmuchać na zimne. W sumie i dobrze bo na drugi dzień mnie rozlozylo.

• Jackie89 Znajoma

Wysłany: 12 grudnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam L4 na tydzień, mam to wyleżeć i też lekarka powiedziała że lepiej dmuchać na zimne;) także mam tydzień odpoczynku;)

Jackie89
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ