X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przeziębienie we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Przeziębienie we wczesnej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jackie89 Znajoma

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, jestem prawdopodobnie w 4 tygodniu ciąży, tzn jest już po terminie miesiączki, testy ciążowe a robiłam ich 5:P wyszły pozytywne, do ginekologa mam termin na 21 grudnia, dzisiaj miałam robić badanie krwi ale mnie rozłożyło przez weekend, przeziębienie mnie złapało i idę dzisiaj do lekarza po L4 i właśnie tu moje pytanie czy dobrze robię bo w sumie mam tylko katar choć dosyć mocny, nie biorę żadnych leków tylko domowe sposoby i nie wiem czy Pani Doktor mnie nie wyśmieje, bo ja to jak mam katar to normalnie chodzę do pracy, ale teraz się boję że bardziej się rozchoruję a nie jestem sama, boję się że coś się stanie z dzidziusiem;(

Amelia25 lubi tę wiadomość

Jackie89
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, tez mam taki sam problem tyle,ze zamiast kataru mam straszny kaszel :-/ jutro mam wizyte i wlasnie chce sie dopytac lekarza, czy lepiej isc na l4 chorobowe i czy to nie zaszkodzi dziecku.
    Tez jestem w 4t :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znac co powiedział lekarz

• Marlenka111 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak byłam lekko przeziebiona w 4t to od razu dostałam l4 na tydzień, lekarz powiedział że lepiej dmuchać na zimne. W sumie i dobrze bo na drugi dzień mnie rozlozylo.

• Jackie89 Znajoma

Wysłany: 12 grudnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam L4 na tydzień, mam to wyleżeć i też lekarka powiedziała że lepiej dmuchać na zimne;) także mam tydzień odpoczynku;)

Jackie89
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ