Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Przeziębienie we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Przeziębienie we wczesnej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jackie89 Znajoma

Wysłany: 12 grudnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, jestem prawdopodobnie w 4 tygodniu ciąży, tzn jest już po terminie miesiączki, testy ciążowe a robiłam ich 5:P wyszły pozytywne, do ginekologa mam termin na 21 grudnia, dzisiaj miałam robić badanie krwi ale mnie rozłożyło przez weekend, przeziębienie mnie złapało i idę dzisiaj do lekarza po L4 i właśnie tu moje pytanie czy dobrze robię bo w sumie mam tylko katar choć dosyć mocny, nie biorę żadnych leków tylko domowe sposoby i nie wiem czy Pani Doktor mnie nie wyśmieje, bo ja to jak mam katar to normalnie chodzę do pracy, ale teraz się boję że bardziej się rozchoruję a nie jestem sama, boję się że coś się stanie z dzidziusiem;(

Amelia25 lubi tę wiadomość

Jackie89
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, tez mam taki sam problem tyle,ze zamiast kataru mam straszny kaszel :-/ jutro mam wizyte i wlasnie chce sie dopytac lekarza, czy lepiej isc na l4 chorobowe i czy to nie zaszkodzi dziecku.
    Tez jestem w 4t :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znac co powiedział lekarz

• Marlenka111 Nowa

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak byłam lekko przeziebiona w 4t to od razu dostałam l4 na tydzień, lekarz powiedział że lepiej dmuchać na zimne. W sumie i dobrze bo na drugi dzień mnie rozlozylo.

• Jackie89 Znajoma

Wysłany: 12 grudnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam L4 na tydzień, mam to wyleżeć i też lekarka powiedziała że lepiej dmuchać na zimne;) także mam tydzień odpoczynku;)

Jackie89
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ