Przytylyscie jakoś na początku?
-
Ja mam zero mdłości, mam jakiś ślinotok, najpierw jadłam jak szalona aż zatrułam się tegorocznymi truskawkami:/ Potem strasznie podrażniłam sobie żołądek i nie wpychałam już tak w siebie. Ważę całe życie 53 kg i tyle samo cały czas. Nie mogę przytyć mimo regularności jedzenia, a brzuch się zaokrąglił.
Auricomka lubi tę wiadomość
5 lat starań,V-leiden,nietoler.pokarmowa, hsg,stymul.owu letrozolem,1*iui za granica,ciaża 11.2016,2 laparoskopie w ciaży z powodu bóli podbrzusza,poronienie zatrzymane w 8 tyg Gameta Rzgów- 08. 2017 rozpoczęcie ivf:), 3 histeroskopie,4 transfery nieudane, 04.2019 naturalna -
Kulkakulka wrote:Ja mam zero mdłości, mam jakiś ślinotok, najpierw jadłam jak szalona aż zatrułam się tegorocznymi truskawkami:/ Potem strasznie podrażniłam sobie żołądek i nie wpychałam już tak w siebie. Ważę całe życie 53 kg i tyle samo cały czas. Nie mogę przytyć mimo regularności jedzenia, a brzuch się zaokrąglił.
-
11 t,5 d. Dzisiaj dopadła mnie w nocy biegunka. Nie mam mdłości,nudności. Lekarz tłumaczył, że jestem w nielicznym gronie kobiet szczęściar, jedyne co dokucza to ból żołądka i jelita. Przed ciążą miałam już problemy, żeby np przytyć i mam niestrawność na większość tłustych, smażonych, surowych potraw. Staram się jeść raczej gotowane, ale najwyraźniej coś znowu zaszkodziło. Co do głowy to schizuje bardzo. Od początku nie wiedziałam,że jestem w ciąży, bo byłam po kolejnej w życiu histeroskopii przed kolejnym fet i myślałam, że cykl mi się przedłużył. Potem doszedł krwiak, pierwszy lekarz go nie widział i powiedział, że to poronienie, więc przyzwyczajona do negatywnych info chodziłam do pracy itd z myślą, że znowu nie wyszło. I tak nagle po tyg. akcja serca na usg i dalej plamiłam. Poszłam do innego lekarza, bo to krwawienie dalej było, a tamten lekarz nic nie widział w usg. Okazało się, że mam krwiaka wielkości prawie 4 cm. Walczę z tym świñstwem już 5 tydzień. Leżeć mi nie wolno, bo mam trombofilię. I tak głowa jest bardzo pracująca codziennie, każdy dzień to drżenie o ciążę.Z przytyciem raczej licho kiedy głowa ciągle pracuje.5 lat starań,V-leiden,nietoler.pokarmowa, hsg,stymul.owu letrozolem,1*iui za granica,ciaża 11.2016,2 laparoskopie w ciaży z powodu bóli podbrzusza,poronienie zatrzymane w 8 tyg Gameta Rzgów- 08. 2017 rozpoczęcie ivf:), 3 histeroskopie,4 transfery nieudane, 04.2019 naturalna
-