X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Puste jajo plodowe..
Odpowiedz

Puste jajo plodowe..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pusto za tydzien klade sie do szpitala. Ten tydzien chce jeszcze odczekac dla swietego spokoju i wiekszej pewnosci.ehh ;(

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej.. seria zlych wiadomosci. Bardzo wspolczuje :(

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • MajaRyt Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seria faktycznie.. ja już zaczynam plamić, więc niedługo też się u mnie wszystko zakończy;(

• MajaRyt Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila_25 jak u Ciebie? U mnie już się zaczęło krwawienie, czekam tylko jak bardzo intensywne będzie i idę do szpitala;/ Źle się w ogóle ostatnio czułam - ból głowy, mięśni, dreszcze jak na grypę. Poprzednim razem całkiem inaczej to wszystko przechodziłam.

• laila_25 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie pisalam do ciebie w innym watku. U mnie 9 tyg i 2 dni i poki co nic...zupelnie nic sie nie dzieje....w neidziele planowo klade sie do szpitala...;/ Powiem ci ze i mnie troche kosci bola ale chyba tez tak z przepracowania i jakby grypowo. Ja nie mam nawet kropli plamienia..czy sluzu nawet bezowego... brzuch mnie nie boli plecy tez nie....no tyle ze dziecka tez nie mam ;( wkurzaja mnie tylko objawy ciazowe typu bol piersi i nudnosci bo juz nie ma sensu ich znosic jak w srodku nic nie ma :(. Odzywaj sie! Trzymam za ciebie kciuki.

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ