X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Puste jajo plodowe..
Odpowiedz

Puste jajo plodowe..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pusto za tydzien klade sie do szpitala. Ten tydzien chce jeszcze odczekac dla swietego spokoju i wiekszej pewnosci.ehh ;(

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej.. seria zlych wiadomosci. Bardzo wspolczuje :(

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • MajaRyt Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seria faktycznie.. ja już zaczynam plamić, więc niedługo też się u mnie wszystko zakończy;(

• MajaRyt Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila_25 jak u Ciebie? U mnie już się zaczęło krwawienie, czekam tylko jak bardzo intensywne będzie i idę do szpitala;/ Źle się w ogóle ostatnio czułam - ból głowy, mięśni, dreszcze jak na grypę. Poprzednim razem całkiem inaczej to wszystko przechodziłam.

• laila_25 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie pisalam do ciebie w innym watku. U mnie 9 tyg i 2 dni i poki co nic...zupelnie nic sie nie dzieje....w neidziele planowo klade sie do szpitala...;/ Powiem ci ze i mnie troche kosci bola ale chyba tez tak z przepracowania i jakby grypowo. Ja nie mam nawet kropli plamienia..czy sluzu nawet bezowego... brzuch mnie nie boli plecy tez nie....no tyle ze dziecka tez nie mam ;( wkurzaja mnie tylko objawy ciazowe typu bol piersi i nudnosci bo juz nie ma sensu ich znosic jak w srodku nic nie ma :(. Odzywaj sie! Trzymam za ciebie kciuki.

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ