X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Puste jajo plodowe..
Odpowiedz

Puste jajo plodowe..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pusto za tydzien klade sie do szpitala. Ten tydzien chce jeszcze odczekac dla swietego spokoju i wiekszej pewnosci.ehh ;(

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej.. seria zlych wiadomosci. Bardzo wspolczuje :(

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • MajaRyt Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seria faktycznie.. ja już zaczynam plamić, więc niedługo też się u mnie wszystko zakończy;(

• MajaRyt Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila_25 jak u Ciebie? U mnie już się zaczęło krwawienie, czekam tylko jak bardzo intensywne będzie i idę do szpitala;/ Źle się w ogóle ostatnio czułam - ból głowy, mięśni, dreszcze jak na grypę. Poprzednim razem całkiem inaczej to wszystko przechodziłam.

• laila_25 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie pisalam do ciebie w innym watku. U mnie 9 tyg i 2 dni i poki co nic...zupelnie nic sie nie dzieje....w neidziele planowo klade sie do szpitala...;/ Powiem ci ze i mnie troche kosci bola ale chyba tez tak z przepracowania i jakby grypowo. Ja nie mam nawet kropli plamienia..czy sluzu nawet bezowego... brzuch mnie nie boli plecy tez nie....no tyle ze dziecka tez nie mam ;( wkurzaja mnie tylko objawy ciazowe typu bol piersi i nudnosci bo juz nie ma sensu ich znosic jak w srodku nic nie ma :(. Odzywaj sie! Trzymam za ciebie kciuki.

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ