X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr puste jajo płodowe 2020
Odpowiedz

puste jajo płodowe 2020

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Lena955 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2020, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muchaolucha wrote:
    Witajcie.
    Martwię się rozwojem mojej ciąży. Jestem obecnie w 4 tyg.6 dniu ciąży licząc od ostatniej miesiączki. Dzisiaj byłam na pierwszym usg. Widać jedynie pęcherzyk ciążowy 6 mm bez pecherzyka żółtkowego. Lekarz jest dobrej myśli,kazał przyjść za 2 tygodnie.
    Martwi mnie jednak ten brak p.żółtkowego. W poprzedniej ciąży, przy p.ciążowym 5,5 mm widać już było maleńki, 1,5 mm p.żółtkowy. Myślicie, że coś z tego będzie?
    Będę hcg badałam niestety tylko raz, 6 dni temu wynosiła 660 mIU/ml.
    Pocieszcie...

Wiem, że ciężko jestczekac aż 2 tygodnie..

Ale Kochana, nic nie jest przesądzone! Zresztą sam lekarz Ci to powiedział!

Muchaolucha lubi tę wiadomość

• tvisha Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2020, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak u Was sie sprawy potoczyły? U mnie dzis niestety jednak puste jajo aie okazało, mam czekać tydzien na poronienie, jesli nie to szpital, ale wolałabym tego uniknąć i do szpitala nie isc:/

starania od 2016
    pcos, endo I st, lewy jajowód "upośledzony"
    stymulacje 2017-2019
    2019 -żpn,zabieg,
    2020- 7 tydz. puste jajo płodowe...
    2023- doszła adenomioza
    2024- w drodze do ivf 😊
    2.2024 -naturalny biochem
    04.24 punkcja, stan zapalny endo
    w oczekiwaniu na transfer ❄️
    06.24 - transfer ❄️
    8dpt beta 164
    10dpt beta 413
    21dpt jest fasola i serce 🥳
    lutowy bobas jest już z nami 👶🏼

202502121770.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ