X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Pusty pęcherzyk
Odpowiedz

Pusty pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olcia22 Nowa

Wysłany: 28 listopada 2024, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Ostatnią miesiączkę miałam 17.10, owulację prawdopodobnie w 23dc, czyli 8.11
    Beta w dniu 21.11 wynosiła 150, dwa dni później w dniu 23.11 wyniosła 421. Dzisiaj miałam pierwsze usg u ginekologa, widoczny był jedynie pusty pęcherzyk o wielkości 6mm 😔.
    Czy według Was jest jeszcze szansa, że pojawi się pęcherzyk żółtkowy czy na tym etapie to już raczej mało realne? Bardzo się martwię tym wszystkim 😔 jest to moja pierwsza ciąża

• Asialewa123 Znajoma

Wysłany: 27 grudnia 2024, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia22 wrote:
    Cześć,

Ostatnią miesiączkę miałam 17.10, owulację prawdopodobnie w 23dc, czyli 8.11
    Beta w dniu 21.11 wynosiła 150, dwa dni później w dniu 23.11 wyniosła 421. Dzisiaj miałam pierwsze usg u ginekologa, widoczny był jedynie pusty pęcherzyk o wielkości 6mm 😔.
    Czy według Was jest jeszcze szansa, że pojawi się pęcherzyk żółtkowy czy na tym etapie to już raczej mało realne? Bardzo się martwię tym wszystkim 😔 jest to moja pierwsza ciąża
    Witam jak sytulacja jak można wywiedzieć

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ