X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Różowe upławy, 7 tydzien
Odpowiedz

Różowe upławy, 7 tydzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • margarettad Koleżanka

Wysłany: 22 lipca 2019, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Nie wiem do kogo się zwrócić, lekarz przyjmie mnie dopiero w piątek, będzie to moja pierwsza wizyta w ciąży. Do rzeczy.
    O ciąży dowiedziałam się 4 lipca. 4 dni przed spodziewana miesiączka. Od samego początku czułam wszystko. Ból, ciągnięcie w brzuchu, a nawet zagnieżdżenie dzień przed testem. Jestem typem "wrażliwca" co całe życie wiedział kiedy owulacja itp. pierwsze tygodnie przebiegały tak sobie, czułam się coraz gorzej, bóle, mdłości, czułam się słabo, zmęczona i jakaś...smutna, brak apetytu, mimo to żeby nie mieć pustego żołądka zajadam jakieś owoce itp. dzisiaj pojawiło się u mnie rano różowe plamienie. Takie naprawdę blado różowe. Wiecie jak to jest kiedy ktoś stara się o ciążę 6 lat i nagle w niej jest i przychodzi moment kiedy nie wiesz co zrobić... To właśnie dzisiaj. Byłam teraz w toalecie i niby plamienia już nie ma, brzuszek boli jak zawsze, plecy w odcinku ledzwiowo-krsyzowym też, jak codziennie. Cały dzień odpoczywam, leżę i wstaje tylko siku. Czy któraś z was tak miała? Czy jest tutaj może ktoś bardziej doświadczony i poradzi co robić ?

144329ecbe1dbf8194c243b42a41db71.pngStarania od lipca 2013
    Zaburzenia po tabletkach antykoncepcyjnych
  • alciak Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. Od początku ciąży towarzyszy mi plamienie, również różowe. Dzień w dzień, przez 1-2 wizyty w toalecie, uspokoiło się dopiero w ostatnich dniach, ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca... Podejrzenie padło na krwiak, na początku mówili mi, że nie ma krwiaka, że to zarodek "wgryza" się w macicę i stąd plamienie, że to normalne. Z tym, że ja od początku jestem na luteinie... Wydaje mi się, że najlepiej nie bagatelizować plamień i jak najszybciej pojawić się u lekarza, może przyczyna, jest jakaś drobna, a może potrzebujesz leków.

JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
    57 cm, 3750 g szczęścia <3
    TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
    57 cm, 3700 g szczęścia <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ