Serce płodu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
xXxDusiaXxX wrote:Leki nie wystarcza... Zresztą konsultowalam się z dwoma ginekologami i stwierdzili jednogłośnie że to nie jest bezpieczne... Eh, nie ma mojego dziecka Tak mi ciężko...
Zapytałabym czemu niebezpieczne bo saama tak miałam ale lepiej nie odpowiadaj, nie chcę się teraz denerwować.
Przytulam mocno - wiem co czujesz.
Niestety nie dam Ci recepty jak to przejść bo każda z nas przeżywa to inaczej, ale trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie
Trzymaj się dzielnie -
Dzięki za wsparcie. Pewnie jakoś to przetrwam, ale napewno się z tym nigdy nie pogodze. Dlaczego niebezpieczne? Nie wiem, nie pytałam, nie miałam siły... 3-4 miesiące i staramy się dalej. Nie opuszcza mnie teraz strach, że tak będzie za każdym razem... Musze zrobić kilka badań po wszystkim...
-
xXxDusiaXxX wrote:Dzięki za wsparcie. Pewnie jakoś to przetrwam, ale napewno się z tym nigdy nie pogodze. Dlaczego niebezpieczne? Nie wiem, nie pytałam, nie miałam siły... 3-4 miesiące i staramy się dalej. Nie opuszcza mnie teraz strach, że tak będzie za każdym razem... Musze zrobić kilka badań po wszystkim...
18.11.2015 Aniołek - W -