SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › I trymestr › Sertralina (asertin) w ciąży
Odpowiedz

Sertralina (asertin) w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zula18 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy ktoś stosuje asertin 100? Jestem na samym początku i lekarz mnie uspokaja, ale jestem ciekawa waszego zdania

• PCOS| brak owulacji| hashimoto

• astenospermia|DFI 3%|morfo 2%| HBA 87%

• IVF| punkcja 12k| 9MII| 9ICSI

• zostały 3 blastki|4AA🌸|4AA🌸|4BB🌸

• transfer blastki 4AA🌸| cykl sztuczny| 4dpt 12,77| 6dpt 78,5| 10dpt 589,3| 14dpt 2297,9| 20dpt 12915,3 | 24dpt CRL 0,45cm i ❤️

• 6+5| 0,79cm | 126 bpm 🦋
    • 8+1| 1,75cm
    •9+5| 2,89 cm
    • I prenatalne| ⌛️⏳

preg.png
  • Axana Autorytet

Wysłany: 15 września, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przyjmowałam asertin 50 po poronieniu, też lekarz zapewniał o tym, że jest to bezpieczne w staraniach i ciąży, ale odstawiliśmy. Przyjmowałam mega krótko ale pozwolił mi się wyrównać po stracie.

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -> 💔😭 9tc 👼
    09/2026 (2cs) ⏸️ zostań z nami nasza Kropeczko 🌈

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ