X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Silny ból w krzyżu + ból głowy
Odpowiedz

Silny ból w krzyżu + ból głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina2506 Debiutantka

Wysłany: 13 maja, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    Obecnie 6+4.
    W 6+1 potwierdzona ciąża, pierwsze usg. Bijące serce.

Od jakiegoś tygodnia boli mnie w krzyżu, ból nie był zbyt duży do wczoraj. Wczoraj cały dzien bardzo silny ból w krzyżu - na samym dole pleców + ból głowy momentami nie do zniesienia. Temperatura 37.3. Brak innych objawów - to nie przeziębienie. Wzięłam paracetamol rano i ponownie wieczorem . Dopiero po wieczornej dawce przeszło.

Ktoś z Was tak miał?

W poprzedniej ciąży, gdzie poroniłam… ból pleców zwiastował poronienie. Natomiast nie było ono zbyt długotrwałe. Trwało z 2 dni a następnego dnia plamienie.

06.2021 Córka ♥️ ciąża książkowa
    02.2024 Puste jajo płodowe 💔
    06.2024 Poronienie zatrzymane 💔
    02.2025 Poronienie zatrzymane 💔

23.04.2025 - Dwie kreski na teście
    09.05.2025 - I USG jest 💍♥️
    02.06.2025 - II USG ♥️ CRL 2,5 Tętno 172 / 9+1 wg USG /

Kolejna wizyta 23.06

Planowany Termin Porodu 4.1.2025

Euthyrox; Clexane; Duphaston; Pregna Plus

Mthfr - heterozygota
    Pai-1 - homozygota
    Niedoczynność tarczycy
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ