X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Silny ból w krzyżu + ból głowy
Odpowiedz

Silny ból w krzyżu + ból głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina2506 Debiutantka

Wysłany: 13 maja, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    Obecnie 6+4.
    W 6+1 potwierdzona ciąża, pierwsze usg. Bijące serce.

Od jakiegoś tygodnia boli mnie w krzyżu, ból nie był zbyt duży do wczoraj. Wczoraj cały dzien bardzo silny ból w krzyżu - na samym dole pleców + ból głowy momentami nie do zniesienia. Temperatura 37.3. Brak innych objawów - to nie przeziębienie. Wzięłam paracetamol rano i ponownie wieczorem . Dopiero po wieczornej dawce przeszło.

Ktoś z Was tak miał?

W poprzedniej ciąży, gdzie poroniłam… ból pleców zwiastował poronienie. Natomiast nie było ono zbyt długotrwałe. Trwało z 2 dni a następnego dnia plamienie.

06.2021 Córka ♥️ ciąża książkowa
    02.2024 Puste jajo płodowe 💔
    06.2024 Poronienie zatrzymane 💔
    02.2025 Poronienie zatrzymane 💔

23.04.2025 - Dwie kreski na teście
    09.05.2025 - I USG jest 💍♥️
    02.06.2025 - II USG ♥️ CRL 2,5 Tętno 172 / 9+1 wg USG /

Kolejna wizyta 23.06

Planowany Termin Porodu 4.1.2025

Euthyrox; Clexane; Duphaston; Pregna Plus

Mthfr - heterozygota
    Pai-1 - homozygota
    Niedoczynność tarczycy
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ