X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Skąpe plamienie zamiast @ i wysoka tempka
Odpowiedz

Skąpe plamienie zamiast @ i wysoka tempka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam pytanie czy w terminie przewidzianej @ ktoras z Was miała skąpe plamienie ktore nawet nie wydostawało sie na wkladke i temperatura jej nie spadła tylko dalej sie utrzymywała na 37.. i zakonczyło sie to ciążą?

pillow lubi tę wiadomość

• pillow Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 11:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie miałam plamienia, tylko brak @, ale temp. też wysoka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam przy sprawdzeniu szyjki sluz z plamieniem a szyjka nisko otwarta więc byłam pewna ze @ sie spóźnia a zaraz będzie a tu trach miłe zaskoczenie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko co do tempki nie wiem bo mierzenie odpuscilam w tym miesiącu bo dałam na luz co ma być to będzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie szyjka wysoko bo termometr caly sie miesci ;)na wkladce susza a tak to jak sie podetre to taka kropa tylko z 1cmx1cm i sluz kremowo czerwonawy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieje ze to ciaza widzę ze testy negatywne a może na bete czas :) i będzie wszystko jasne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieje ze to ciaza widzę ze testy negatywne a może na bete czas :) i będzie wszystko jasne :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ