X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Skąpe plamienie zamiast @ i wysoka tempka
Odpowiedz

Skąpe plamienie zamiast @ i wysoka tempka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam pytanie czy w terminie przewidzianej @ ktoras z Was miała skąpe plamienie ktore nawet nie wydostawało sie na wkladke i temperatura jej nie spadła tylko dalej sie utrzymywała na 37.. i zakonczyło sie to ciążą?

pillow lubi tę wiadomość

• pillow Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 11:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie miałam plamienia, tylko brak @, ale temp. też wysoka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam przy sprawdzeniu szyjki sluz z plamieniem a szyjka nisko otwarta więc byłam pewna ze @ sie spóźnia a zaraz będzie a tu trach miłe zaskoczenie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko co do tempki nie wiem bo mierzenie odpuscilam w tym miesiącu bo dałam na luz co ma być to będzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie szyjka wysoko bo termometr caly sie miesci ;)na wkladce susza a tak to jak sie podetre to taka kropa tylko z 1cmx1cm i sluz kremowo czerwonawy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieje ze to ciaza widzę ze testy negatywne a może na bete czas :) i będzie wszystko jasne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieje ze to ciaza widzę ze testy negatywne a może na bete czas :) i będzie wszystko jasne :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ