X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Skok na brzuch
Odpowiedz

Skok na brzuch

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Waflut Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2024, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to będzie głupie pytanie, ale musze bo się uduszę 🙈 dzisiaj rano mój 20 kilogramowy pies chciał mnie obudzić i niechcący skoczył z impetem brzuch na wysokości prawego jajnika. Zabolało, aż się zgięłam. Nie myślałam już o tym późnej, ale teraz koło 10h później zaczęłam odczuwać kłucie w tym miejscu sięgające do odcinka krzyżowego. Podejrzewam, ze w żadnym stopniu to nie jest ze sobą powiązane i na tym etapie to może być powiększająca się macica, ale jakie są szanse że w 10tc taki skok mógł zrobić dziecku krzywdę? Nie wiem czy się opanować i uspokoic, czy lecieć jutro do lekarza 🙈 nie chce z siebie wariatki zrobić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2024, 20:24

age.png
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2024, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opanuj się i na spokojnie, myślę że to nie ma związku ale oczywiście ty jedyna wiesz z jaką siłą pies skoczył itp. więc jeśli coś by się działo to do lekarza 🙂

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 Kacperek 🙆
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 2024 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234
    27 września jesteś już z nami 😄 waga 3210 💞 poród SN.
    event.png
    event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ