X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Skoki temperatury w ciazy.
Odpowiedz

Skoki temperatury w ciazy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • niunia Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierze temerature regularnie od początku ciaży i nigdy nie miałam 37 nawet zawsze po 36,5-36,8 i mam zdrową ciaże i śliczną niunie w brzusiu :)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile ja sie temperatury namierzyłam w ciązy, po kilka razy dziennie!!! To była moja obsesja... przy każdym spadku byłam przekonana, ze poronię. masakra, dopiero dziewczyny tu na forum wybiły mi z glowy mierzenie temperatury!! Po co się nakręcać i stresowac, skoro spadki są normalne i o niczym złym często nie świadcza??

Więc dziewczyny darujcie sobie mierzenie temperatury, to tylko niepotrzebny stres, który jak wszystkie wiemy nie jest wskazany:)

pasia27 lubi tę wiadomość

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 25 października 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie aga! Ja mierzylam caly czas i 36.6 wiec nawet nie sadzilam ze zaszlam a jednak wystarczylo a myslalam ze to malo..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • patti Autorytet

Wysłany: 26 października 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie po implantacji zarodka, ktora odbywa sie chyba w 7 dobie od owulacji tempka byla caly czas 37 lub powyzej
    po owulacji tempka byla wyzsza niz przed a pozniej ta implantacja i od razu skok na 37 i wiedzialam ,ze to ciaza.

bedac w ciazy nie trzeba juz mierzyc, bo i po co.

elukkkcha245 lubi tę wiadomość

relgj44jue1dlo58.png
    1usajw4z7ftqbyah.png

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ