Slinotok w ciazy??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalbinoina wrote:Hej wszystkie fasolinki,napiszcie nam staraczkom ,czy jednym z waszych poczatkowych objawow byl slinotok??
ciagle produkujaca sie wodnista slina...(ja tak mam i nie nadazam polykac-2 dni spozniony okres)
!!dzieki wielkie!!!!
Wiem, ze odpisuje prawie po roku, ale bardzo mnie rozbawilo to pytanie o ślinotok:) Ja miałam ślinotok juz po stwierdzeniu ciaży na widok ogórka kiszonego )))))))) -
Ja miałam ślinotok około tygodnia przed terminem miesiączki i pragnienie jakby ten nadmiar śliny nie wystarczał hehe. Oczywiście mnóstwo jeszcze innych objawów ale ślinotok też był i jest nadal.A mam pytanko tak z innej beczki czy którą z was bolały nogi?Mnie od wczoraj bolą tyle że to nie są skurcze tylko tak jakbym miała za krótki mięsień w stosunku do nogi.
-
ból brzuszka i to ze jest Ci niedobrze to akurat chyba dobre objawy ale stresujące troszku kazdy inaczej przechodzi ciąże tak więc trzeba przetrwać a jeśli chodzi o slinotoki to Ja też to coś miałam jak się budziłam w nocy to miałam trochę poduszkę mokrą zastanawiałam się od czego no i już wiem trochę poczytałam no cóż minęło na razie ale podobno jest to objaw który wraca niestety ale to chyba malutki problem a i pragnienie miałam mega spore potrafiłam wypić 0,5l wody nie przerywając i jeszcze chciało mi się pić