X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Śluz czy Czop?
Odpowiedz

Śluz czy Czop?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wero0707 Autorytet

Wysłany: 14 maja, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem w 12 tygodniu ciąży,a pół roku temu poroniłam w 6 tygodniu. Ta ciąża rozwija się dobrze, nie było żadnego plamienia, dotychczasowe badania krwi i usg w porządku. Na wszelki wypadek dostałam luteinę dopochwowo 2xdziennie. 20 maja mam usg genetyczne i test pappa. Przed chwilą znalazłam na majtkach takie galaretowate pasmo śluzu biało-przezroczysto -żółtawego. Dotychczas tak gęstego śluzu nie było, ogólnie cały czas coś leci, no i spływa ta pozostałość luteiny, ale to było inne. Od razu schiza, że to czop. Jaki śluz miałyście na tym etapie ciąży? A jak w ogóle wygląda ten czop?

preg.png
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 14 maja, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie czop tylko śluz i taki będzie. Spokojnie, u mnie cały czas, czasem wpada w odcień zielonkawy a przeważnie żółtawy, nie schizuj 😅 wiem że łatwo powiedzieć ale nie schizuj

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ