X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Śluz czy Czop?
Odpowiedz

Śluz czy Czop?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wero0707 Autorytet

Wysłany: 14 maja, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem w 12 tygodniu ciąży,a pół roku temu poroniłam w 6 tygodniu. Ta ciąża rozwija się dobrze, nie było żadnego plamienia, dotychczasowe badania krwi i usg w porządku. Na wszelki wypadek dostałam luteinę dopochwowo 2xdziennie. 20 maja mam usg genetyczne i test pappa. Przed chwilą znalazłam na majtkach takie galaretowate pasmo śluzu biało-przezroczysto -żółtawego. Dotychczas tak gęstego śluzu nie było, ogólnie cały czas coś leci, no i spływa ta pozostałość luteiny, ale to było inne. Od razu schiza, że to czop. Jaki śluz miałyście na tym etapie ciąży? A jak w ogóle wygląda ten czop?

age.png
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 14 maja, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie czop tylko śluz i taki będzie. Spokojnie, u mnie cały czas, czasem wpada w odcień zielonkawy a przeważnie żółtawy, nie schizuj 😅 wiem że łatwo powiedzieć ale nie schizuj

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ