sluz w ciazy
-
Hej dziewczyny jaki macie sluz? U mnie to do pewnego czasu bylo suchutko jak zawsze. Ale od jakiegos tygodnia, dwoch mam takie momenty kiedy mam wrazenie jakby leciala ze mnie woda. Mam tak ze 3 razy dziennie. Az wtedy ide do kibelka sprawdzic co to. Nie wiem czy to ma zwiazek z progestetonem dopochwowym ale od kiedy go biore dowcipnie tak wlasnie mam. Wczesniej lykalam dupka. A jak to u was jest ?
-
Ja wczoraj byłam na USG żeby potwierdzić ciąże no i jestem w 4 tyg i 6 dn ciąży i widać już pęcherzyk. Ja też się czasami niepokoję o mój śluz bo jest lekko żółty pomimo, że nic nie swędzi ani nie szczypie. Jeżeli Twój śluz nie ma żadnego zabarwienia to chyba nie masz się czym martwić.
-
Paulina ja w 4 tyg to mialam suchutko. Dopiero od jakiegos tygodnia dwoch tak mam. A ty sie nie przejmuj zabarwieniem.na pewno mialas cytologie albo bedziesz miala to ci sprawdza czy nie ma tam jakichs bakterii
No i gratuluje ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 14:07
-
Talashe no u mnie wlasnie czasami tak poleci jakby woda ze az normalnie jakbym sie ssikala. Zastanawiam sie czy to ma zwiazek z progesteronem dopochwowym, moze on sie rozpuszcza i wyplywa bo jakos jak go zaczelam brac to sie zaczeli ale moze to zbieg okolicznosci
-
nick nieaktualnyNo ja niestety biorę luteinę, więc z wkładkami mam stały kontakt Ale raczej bardziej sucho. Chyba, że mi się coś tam zrobi, a robi mi się już drugi raz Dobrze, że jutro wizyta u gina, może coś do radzi. Ale z cytologią to ja bym się nie do końca zgodziła, bo jak ja miałam robioną, to jeszcze nic się u mnie nie działo, a teraz niestety od wczoraj troszkę swędzi Więc jak śluz się zmienił, to lepiej wyskoczyć do lekarza i sprawdzić
-