Sny w ciązy
-
Czy we wczesnej ciąży macie straszne sny, mi już drugi raz śniło się, że poroniłam Przecież oszaleje przez te snyOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Mi na początku praktycznie co noc śniły się jakieś morderstwa, porwania, zdrady, że poroniłam, że leżałam w szpitalu. Nie raz krzyczałam lub płakałam przez sen. Wiem że to źle działa na psychikę, ale to tylko sny
-
Na koniec ciąży jak już będziecie przy końcówce to będzie wam się śnił poród tak ja miałam w pierwszej ciaży a przy drugiej to już od miesiaca wyobrazam sobie jak on szybko i sprawnie przebiega:) a koszmary miałam owszem na początku ciąży i nieraz budziłam się i nie spałam aż do rana bo nie dałam rady. Nie martwie się nimi będzie dobrze i na pewno te złe się nie spełnia:) .. Zyczę powodzenia
-
a mnie męczą sny erotyczne, w roli głównej ja i osoby z mego otoczenia, osoby z którymi nie widziałam się po kilka lat o których nawet bym nie pomyślała laski mówię wam taka pikanteria mi się śni, że aż mi głupio, mężowi nie powiem bo bym się spaliła ze wstydu
polkosia, kejtibb lubią tę wiadomość
-
Przyłaczam sie ja dziewczyny mam cos strasznego...to byl moj pierwszy objaw ciazy..otoz mam jakby orgazm we snie, i budze sie natychmiast ze strasznym bolem macicy...dzis maialm to 3 raz! i wierzcie mi ze to wcale nie jest przyjemne to dopiero poczatek a ciekawe ile mnie jeszcze takich ekstaz czekaStarania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Ja jeszcze nie wiedząc że jestem w ciąży miałam okropne koszmary morderstwa z udziałem mojej rodziny i mnie nieraz się budziłam wystraszona. Trwało to z 2 tygodnie byłam strasznie zmęczona tymi snami. Obecnie jestem w 2 miesiącu ciąży i nadal mam dziwne sny np. dziś że przeszukuje autobus bo coś w nim zostawiłam i nie mogę znaleźć (bardzo mnie wymęczył ten sen). Od początku ciąży codziennie budzę się zmęczona moimi dziwacznymi snami. Na szczęście nie odbija się to na całym dniu.
-
Ja również na początku ciąży miałam różnego rodzaju sny, które nigdy do mnie nie przychodziły. Bardzo często śniły mi się osoby mi bliskie, z mojego otoczenia, w strasznych sytuacjach. Najgorsze było to, że sny były bardzo realistyczne, więc mnie przerażały jeszcze długo po przebudzeniu. W końcówce ciąży już takich snów nie miałam.
-