Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Strony z wózkami
Odpowiedz

Strony z wózkami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Majka90 Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie przyszłe mamy, czy znacie jakieś strony gdzie mogę poczytać opinie o wózkach dziecięcych. Chodzi mi o taką stronę gdzie będzie opisane kilka firm , tak dla porównania. I czy macie już upatrzone wózki dla Waszych pociech ?
    Pozdrawiam :)

PRAWIEMAMA
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kilka lat temu czytałam opinie na bangla.pl

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Majka90 Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje !
    Ja właśnie na fejsbooku znalazłam stronkę baby_expert , przeglądałyście ?

Milenka~11 lubi tę wiadomość

PRAWIEMAMA
  • Milenka~11 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babyexpert fajne bo mają filmiki

dqpri09k6uedld97.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ