X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Strony z wózkami
Odpowiedz

Strony z wózkami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Majka90 Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie przyszłe mamy, czy znacie jakieś strony gdzie mogę poczytać opinie o wózkach dziecięcych. Chodzi mi o taką stronę gdzie będzie opisane kilka firm , tak dla porównania. I czy macie już upatrzone wózki dla Waszych pociech ?
    Pozdrawiam :)

PRAWIEMAMA
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kilka lat temu czytałam opinie na bangla.pl

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Majka90 Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje !
    Ja właśnie na fejsbooku znalazłam stronkę baby_expert , przeglądałyście ?

Milenka~11 lubi tę wiadomość

PRAWIEMAMA
  • Milenka~11 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babyexpert fajne bo mają filmiki

dqpri09k6uedld97.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ