X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Suplementy w ciazy
Odpowiedz

Suplementy w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fantazja61 Znajoma

Wysłany: 19 października 2024, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest to ktoś, kto brał w ciąży depresanum/szafrceum? Jestem w 4tc i na razie odstawiłam te suplementy, ale nie ukrywam że bardzo mi pomogły regulować nastrój przez ostatni rok i trochę się martwię ich nagłym odstawieniem

• altr12 Nowa

Wysłany: 17 sierpnia, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedawno próbowałem Sugar Rush 1000 od Pragmatic Play i szczerze mówiąc, całkiem mnie wciągnęło. Grafika jest kolorowa i słodka, jakbyś wskoczył do świata cukierków. Gra ma system klastrowy — wygrywasz, kiedy grupujesz przynajmniej 5 symboli, a symbol Wild potrafi naprawdę namieszać.

Najciekawiej robi się podczas darmowych spinów — wtedy każde zwycięstwo może aktywować kaskady i mnożniki, co potrafi dać naprawdę niezłą wygraną. Proste zasady, a mimo to sporo emocji i zabawy.

Jeśli masz ochotę sprawdzić, to możesz zagrać za darmo tutaj:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia, 09:32

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ