X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr swędzenie
Odpowiedz

swędzenie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulin Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Od kilku dni swędzi mnie całe ciało np na rękach pojawia się czerwona plama a obok małe białe kropki które swędzą. Zażywam Mama dha nie wiem czy to jest powodem czy po prostu mój organizm działa tak na ciążę ale w nocy nie do zniesienia. Budziłam się chyba z 4 razy bo tak mi dokuczało. Miałyście coś takiego?? Do lekarza dopiero mam za tydzień

qdkkwn15fuytetup.png
    p19uflw11694twrv.png
    202301126746.png[/url
  • pakima Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to być uczulenie na lek, jeśli zaczęłaś go teraz zażywać to odstaw na kilka dni w celu sprawdzenia czy to alergia.

Jeśli się nic nie zmieni to kwestia wydaje mi się hormonów i działania ciąży na twój organizm, mnie bardzo swędział brzuch ale gruba warstwa kremu nawilżającego dwa razy dziennie poradziła sobie z tym.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ