SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr swędzenie
Odpowiedz

swędzenie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulin Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Od kilku dni swędzi mnie całe ciało np na rękach pojawia się czerwona plama a obok małe białe kropki które swędzą. Zażywam Mama dha nie wiem czy to jest powodem czy po prostu mój organizm działa tak na ciążę ale w nocy nie do zniesienia. Budziłam się chyba z 4 razy bo tak mi dokuczało. Miałyście coś takiego?? Do lekarza dopiero mam za tydzień

qdkkwn15fuytetup.png
    p19uflw11694twrv.png
    202301126746.png[/url
  • pakima Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to być uczulenie na lek, jeśli zaczęłaś go teraz zażywać to odstaw na kilka dni w celu sprawdzenia czy to alergia.

Jeśli się nic nie zmieni to kwestia wydaje mi się hormonów i działania ciąży na twój organizm, mnie bardzo swędział brzuch ale gruba warstwa kremu nawilżającego dwa razy dziennie poradziła sobie z tym.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ