Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr swędzenie
Odpowiedz

swędzenie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulin Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Od kilku dni swędzi mnie całe ciało np na rękach pojawia się czerwona plama a obok małe białe kropki które swędzą. Zażywam Mama dha nie wiem czy to jest powodem czy po prostu mój organizm działa tak na ciążę ale w nocy nie do zniesienia. Budziłam się chyba z 4 razy bo tak mi dokuczało. Miałyście coś takiego?? Do lekarza dopiero mam za tydzień

qdkkwn15fuytetup.png
    p19uflw11694twrv.png
    202301126746.png[/url
  • pakima Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to być uczulenie na lek, jeśli zaczęłaś go teraz zażywać to odstaw na kilka dni w celu sprawdzenia czy to alergia.

Jeśli się nic nie zmieni to kwestia wydaje mi się hormonów i działania ciąży na twój organizm, mnie bardzo swędział brzuch ale gruba warstwa kremu nawilżającego dwa razy dziennie poradziła sobie z tym.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ