X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr swędzenie
Odpowiedz

swędzenie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulin Ekspertka

Wysłany: 23 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Od kilku dni swędzi mnie całe ciało np na rękach pojawia się czerwona plama a obok małe białe kropki które swędzą. Zażywam Mama dha nie wiem czy to jest powodem czy po prostu mój organizm działa tak na ciążę ale w nocy nie do zniesienia. Budziłam się chyba z 4 razy bo tak mi dokuczało. Miałyście coś takiego?? Do lekarza dopiero mam za tydzień

qdkkwn15fuytetup.png
    p19uflw11694twrv.png
    202301126746.png[/url
  • pakima Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to być uczulenie na lek, jeśli zaczęłaś go teraz zażywać to odstaw na kilka dni w celu sprawdzenia czy to alergia.

Jeśli się nic nie zmieni to kwestia wydaje mi się hormonów i działania ciąży na twój organizm, mnie bardzo swędział brzuch ale gruba warstwa kremu nawilżającego dwa razy dziennie poradziła sobie z tym.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ